fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Fotografens bedste tips: Tid

Elsker du at stå foran et kamera? 

 

Jeg gætter på, at du ryster lidt på hovedet lige nu. De fleste af dem, jeg fotograferer, har det lidt svært med, at kameraet bliver rettet mod dem, så jeg forstår dig godt.

 

Men uanset, om du kan lide at stå foran et kamera eller ej, så får du her et tip om et særligt vigtigt element, der er afgørende for, om dine nye portrætbilleder bliver netop så gode, som du gerne vil have dem. Uanset om det er billeder af dig til hjemmesiden, visitkortene eller bannerreklamer. 

 

Ofte hører jeg kommentarer som: ”Modeller må have det meget nemmere foran et kamera.” Men jeg kan love dig for, at selv topprofessionelle fotomodeller heller ikke bare kan hoppe ind foran kameraet og få det rigtigt gode billede i kassen med det samme, selvom de har både masser af selvtillid og erfaring med at posere foran et kamera. 


Grunden til, at de alligevel lykkedes med at få gode billeder, er at de kender den her simple hemmelighed. 

Det samme gør jeg som fotograf.

 

Så hvis du vil sikre dig, at du er rustet til at få taget det helt rigtige portrætbillede, der afspejler lige netop dig, så se med i videoen her:

Jeg har flere tips til dig om, hvordan du får et rigtigt godt portrætbillede, som du har lyst til at vise til andre. Et portrætbillede, der passer godt sammen med dig, din virksomhed og dit budskab. Den næste hemmelighed handler om, hvordan du undgår at komme til at se for tyk eller tynd ud, eller hvordan du undgår at fremhæve en del af dig selv, som du ikke synes ser så pæn ud på billeder. 

Se andre indlæg

Kundecase

Case: Frederikshavn Golfklub

Hvordan fotografere man Golf? Det kan godt være mange tænker at det virker nemt