fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Portrætfotos til din virksomhed

Portrætfoto, der formidler dine medarbejderes individuelle personligheder 

såvel som hele virksomhedens identitet

Det unikke portrætfoto

Som erfaren og specialuddannet portrætfotograf står jeg altid klar til at hjælpe. Og det gælder uanset, hvorvidt I ønsker at få optegnet jeres profiler hver især, eller om det drejer sig om at indfange og kommunikere virksomhedens samlede identitetsfortælling.

 

Kort sagt! Jeg tager portrætfotos, der skaber mærkbar værdi for dig og din virksomhed. Læs mere om mig og mine ydelser her på siden og kontakt mig allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan skabe det unikke portrætfoto for dig.

Vælg den portrætfoto-pakke, der passer dig

I har travlt – jeg ved det godt. Derfor har jeg forsøgt at gøre det så nemt for jer som muligt ved at lave en pakkeløsning med alt, I har brug for.

Professionel portrætfotograf i Aalborg – med øje for din personfortælling

Et godt portrætfoto kan sige mere end 1.000 ord. Det handler ikke kun om at iscenesætte et pænt og indbydende ydre. Det handler om at skabe et ”vindue” ind til den bagvedliggende personlighed og karakter. Det vil sige en naturlig, overbevisende og autentisk gengivelse, der udtrykker individets personlige såvel som professionelle styrker og karaktertræk. Og lige netop dette formidlingsarbejde er et af mine specialer.

 

I kraft af min årelange erfaring som professionel portrætfotograf er jeg vant til at oversætte alle typer erhvervskunders ønsker og behov til konkrete billedløsninger, der matcher deres forestillinger og forventninger i et 1:1-forhold. Jeg har stor erfaring med at kunne fremelske og formidle de bedste sider af dig, så du fremstår troværdig i beskuerens øjne, og jeg vil altid kunne fange dig fra lige præcis din bedste vinkel. Det sker gennem nøje instruktion fra min side kombineret med en konstant lydhørhed over for, hvad du og dine medarbejdere tænker, føler og synes.

 

Med andre ord: Du er garanteret kreative, inspirerende og professionelle portrætfotos, der skaber værdi, og som formidler din unikke personfortælling såvel som virksomhedens fælles kernefortælling.

Har du brug for at få taget portrætfoto i Aalborg eller omegn, og ønsker du hverken at gå på kompromis med den pålidelige og personlige kundeservice eller det kvalitetssikre og skarpe slutprodukt? Kontakt mig og lad os finde en skræddersyet løsning, der dækker dine og virksomhedens behov.

Tid, ro og fokus på dig – dit portrætfoto er i trygge hænder

Målet med et portrætfoto er at vise din personlighed frem og få sat ansigt på dig selv og din virksomhed udadtil. Billedet giver dig mulighed for at vise alt det, der er vanskeligt at beskrive med ord, og det kan være altafgørende for, hvorvidt nye kunder kontakter dig eller ej. Du og dine medarbejdere bør derfor først og fremmest stille jer selv spørgsmålet: Hvordan ønsker vi, at vores nuværende og eksisterende kunder skal opfatte os – både som enkeltindivider og virksomhed?

 

Dette kan for mange være en smule angstprovokerende. At skulle blotte sig selv og sin personlighed foran kameralinsen kan forekomme grænseoverskridende og ubehageligt. Men bare rolig. Som professionel portrætfotograf har fuld forståelse for disse følelser og ikke mindst stor erfaring med disse situationer. Jeg gør en stor dyd ud af at etablere trygge og stabile rammer omkring hver enkelt fotosession, og jeg har altid en afslappet og uformel tilgang til shootet.

 

Jeg tager dig i hånden fra start og guider dig fra A til Z i processen, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal gøre. Vi tager det lige nøjagtig i dit tempo, og du kan forvente at blive grundigt instrueret både før og under fotograferingen. På den måde er du i trygge hænder hele vejen, hvilket giver det bedste slutresultat – altså et skarpt portrætfoto, som du kan genkende dig selv i, og som fremstiller den allerbedste udgave af dig selv.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om samarbejdet med Fotograf Johny Kristensen.

Anne Pernille plejede at bruge portrætfotos, som hun havde fået taget af sin veninde, på sin hjemmeside. Hun var ikke helt tilfreds, og tog derfor kontakt til Johny, for at få taget nogle nye. Hør om hendes oplevelse her!

Hvis du overvejer at få taget profesionelle portrætfotos, men ikke bryder dig om at stå foran et kamera, har jeg nogle hemmeligheder til dig, der sikrer dig det bedst mulige portrætbillede. Du finder dem her.

Anne Pernille Fisher

Mentor for selvstændige

Et knivskarpt portrætfoto kan skabe både værdi, effekt og salg

Portrætbilleder tjener ikke kun til at pryde og sætte liv på væggene i virksomheden. De udgør i den grad også vigtige markedsføringsredskaber, der kan have stor betydning for din virksomheds succes. Med det rette portrætfoto kan man effektivt brande sig selv og virksomheden ved at skille sig positivt ud fra mængden og skabe blikfang hos kunderne. Et blikfang, der i sidste ende kan betyde flere henvendelser og dermed mere salg.

 

Et portrætfoto har nærmest ubegrænsede anvendelsesmuligheder i markedsføringsøjemed – eksempelvis på jeres sociale medier eller hjemmeside, hvor det er med til at præge og promovere jeres virksomhedsimage udadtil. Dette har jeg stor erfaring med, og jeg bestræber mig konstant på at udvikle mine kompetencer på området. Blandt andet har jeg valgt at specialisere mig som kundemagnetisk fotograf. Det betyder, at jeg gennem et uddannelsesforløb ved Institut for Kundetyper er blevet markedsføringscertificeret med indgående kendskab til de såkaldte ”Emotionelle Kundetyper”. På den måde er du garanteret faglig kompetent vejledning og fotografering, der har øje for, hvad det vil sige at skabe effektfulde og værdiskabende portrætfotos, der sælger.

Skræddersyede portrætbilleder nøjagtig efter dine behov

I mit arbejde vægter jeg den gode kundeoplevelse lige så højt som det tilfredsstillende slutprodukt. Jeg opererer med 100 procent professionelt, avanceret og teknologisk opdateret fotoudstyr, hvilket skaber de optimale betingelser for at kunne levere ultraskarpe billeder i absolut verdensklasse. Du er således altid garanteret portrætbilleder i allerhøjeste kvalitet.

 

Samtidig gør jeg til dagligt en stålsat indsats for, at alle mine kunder får den bedst tænkelige kundeservice – hver gang. Det betyder blandt andet, at jeg kan levere jeres portrætbilleder inden for få dage, så I hurtigst muligt kan tage dem i brug og nyde godt af dem. Desuden ved jeg, hvad der skal til for, at du føler dig tryg foran linsen, så din personlighed rigtig kan stråle igennem og komme til sin ret på billedet.

 

Alle mine fotosessions er nøjagtig skræddersyet efter jeres præferencer og behov. Jeg kan komme direkte til dig på en ønskede lokation, men du har også mulighed for at vælge at få taget dit portrætfoto i Aalborg centrum på mit kontor eller i et professionelt studie i Aalborg. Det er helt op til dig og dine medarbejdere. Det vigtigste for mig er, at I føler jer trygge i omgivelserne, og at fotosessionen foregår på jeres præmisser.

 

 

Det gode portrætfoto kræver god forberedelse

I min tid som portrætfotograf i Aalborg møder jeg ofte kunder, som gerne vil have lidt hjælp til hvordan at de bedst forbereder sig til et fotoshoot. Og det glæder mig at de ønsker dette, for graden af forberedelse til shootet stor betydning for, hvor vellykket slutproduktet bliver.


Vejen til det gode portrætfoto går igennem god forberedelse. Netop derfor forsøger jeg altid at informere mine kunder grundigt forinden fotosessionen, så de kan forberede sig bedst muligt. Der er mange ting og detaljer, der tæller. Eksempelvis har dit valg af tøj enormt stor indflydelse på udtrykket i billedet, og du bør derfor vælge et sæt, du kan identificere dig med, og som afspejler dig som person. Overvej nøje, hvordan du gerne vil opfattes udadtil – det er trods alt dit ydre, som kunderne først ser, og som de potentielt set kontakter dig på baggrund af.


Nedenfor har jeg oplistet en række vigtige punkter, som du og dine medarbejdere med fordel kan bruge til at forberede jer godt frem mod shootet!

Gode råd til forberedelse

Hvad du kan forberede:

Hvad bør du undgå…

Ovenstående liste med gode råd er langt fra udtømmende, men skal læses som en inspirationsguide til, hvordan du forbereder dig optimalt.Skulle du have nogle former for spørgsmål til fotosessionens afvikling, er du altid meget velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller e-mail. Book en tid online her på siden allerede i dag, hvis du ønsker professionel hjælp til portrætfoto i Aalborg eller omegn.Jeg ser frem til at høre fra dig!