fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Case: Frederikshavn Golfklub

Hvordan fotografere man Golf?

Det kan godt være mange tænker at det virker nemt at skulle tage billeder af golf, men det er faktisk en meget anderledes sport at fotografere, da du kun har en spiller som skal være i stand til at koncentrere sig uden distraktion. Og ofte kan lyden af kamera klik være en distraktion. Der er kun et kort øjeblik hvor jeg kan nå at få taget et godt billede, jeg skal nemlig sikre mig at stå det rette sted, hvor jeg får den bedste vinkel. Jeg vil også have alle følelserne som golfspillerne udtrykker med på billedet. Det kan jo være de har ramt helt rigtigt eller helt forkert. Jeg har efterhånden fået stor erfaring med sportsfotografering, og har brugt mine færdigheder derfra.

3 hurtige om Frederikshavn Golfklub

#1

Golfklubben ligger i smukke naturomgivelser, og er omgivet af fredskov hvor der er masse af søer og vandløb.

#2

Frederikshavn Golfklub har et spilleareal på 310.000 m2 31 ha.

#3

Frederikshavn Golfklub var vært for European Challenge Tour 2022.

 

Frederikshavn Golfklub på abonnement

Frederikshavn Golfklub kom til mig, da de havde brug for at lave en billededatabase med masser af forskellige billeder af situationer, natur & events til deres markedsføring. Fordi golfklubben afholder forskellige events igennem året, blev vi enig om at de skulle have den løsning jeg kalder “Fotograf på abonnement”.

Frederikshavn Golfklub får besøg af mig en gang om måneden, hvor de får leveret 10 billeder umiddelbart efter hvert besøg. Jeg har været med til at bygge klubbens billedebank op med aktuelle billeder, som på et år giver dem et billede til hver tredje dag. 

 

(Se galleri længere nede.)

Hvad siger Frederikshavn Golfklub om samarbejdet med Johny?

"Johny er en knivskarp fotograf som kommer og falder fuldstændig ind, egentlig som en del af huset. Og som en kollega hvor han går rundt, og vi slapper af sammen med ham. Han går ud og fanger situationerne lige hvor de er og hvor folk har det godt, og det bliver nogle virkelig, virkelig gode billeder."

Inge Møller Thomsen, Golfmanager

Billeder taget af Frederikshavns Golfklub & Challenge Tour 2022

Se andre indlæg