Før indehaveren af KARAKTER arkitektur, Mai Brink, blev introduceret til det, som jeg kalder “Fotograf på abonnement”, troede hun aldrig, at hendes virksomhed skulle have månedligt besøg af en fotograf – og slet ikke en professionel en. Som nystartet tegnestue var der naturligvis omtanke i forhold til budget. Tanken om at skulle lægge store beløb til side for nye billeder var derfor fjern i starten, og de kastede sig selv over det visuelle projekt. Men det blev dog hurtigt klart for Mai, at dette blot betød at de stod med en anden udfordring. 

“Vi stod nu med problemstillingen, at hjemmesiden var sammensat af uprofessionelle billeder i dårlig opløsning. Vi havde en snak, og medarbejderne godt kunne tænke sig at hjemmesiden spillede, og at den fremstod mere professionel.” 

– Mai Brink, indehaver af KARAKTER arkitektur

Som nystartet virksomhed følte Mai også at branding og udtryk var vigtigt, da de var i rivende udvikling fra starten af. Derfor vækkede det hendes opmærksomhed, da hun hørte om “Fotograf på abonnement” – prisen var budgetvenlig, de ville få 10 professionelle billeder hver måned, og de kunne selv være med at bestemme, hvad de ønskede billeder af. Mai takkede ja til abonnementet, og indtil videre har KARAKTER arkitektur har både fået taget medarbejderportrætter, stemningsbilleder på kontoret og billeder af deres byggeprojekter. 

3 hurtige

#1 Stedets ånd, bæredygtighed og mennesket i fokus – sådan beskriver KARAKTER Arkitektur deres arbejde.

#2 Tegnestuen blev grundlag i efteråret 2020. Siden da er de vokset næsten eksponentielt og beskæftiger i dag hele 7 medarbejdere. 

#3 Vil du vide mere om KARAKTER Arkitektur og få bedre indblik i deres imponerende projekter? Så hop ind på deres hjemmeside lige her: www.karakterarkitektur.dk 

Hjort Beer

Hvad er Fotograf på Abonnement egentlig?

I bund og grund er “Fotograf på abonnement” et meget ligetil koncept og en simpel løsning for mine kunder, da det langt hen ad vejen foregår på deres præmisser. Processen starter således, at jeg naturligvis hjælper dem med at spore sig ind på hvilken historie, billederne skal fortælle. Visuel storytelling er faktisk utrolig vigtig, når det kommer til at skabe sig en identitet og etablere sig brandmæssigt som virksomhed. Derfor er det første jeg som regel snakker med mine kunder om i forhold til abonnementet, hvad billederne skal bruges til og hvordan de ønsker at profilere sig. Skal udtrykket for eksempel være varmt og hyggeligt, hvis man ønsker at signalere nære relationer og tryghed? Eller skal de være kølige og minimalistiske i udtrykket, hvis drømmen er at ramme business-sektionen i New York Times? Eller ønsker man bare løbende at få taget nye, stilrene produktbilleder, så man altid har lækkert materiale til at vise sine kunder? Når udtrykket og historien er afstemt med kunden, er processen meget enkel. De fortæller mig, hvilke motiver de ønsker sig, og så møder jeg op på den aftalte lokation på det aftalte tidspunkt. Ønsker de mere end ét besøg om måneden, så gør vi det. Så enkelt kan det faktisk forklares.

For KARAKTER arkitektur var “Fotograf på abonnement” løsningen på deres problem med høj kvalitet og professionelt udtryk. Dét, at kunne give sine medarbejdere nye portrætbilleder hver måned, hvis det er det de ønsker sig, var vigtigt for Mai. På den måde følte hun, at hun kunne vise sine ansatte, at de blev set. Samtidig ville virksomheden komme til at få et kontinuerligt flow af nye og opdaterede billeder, som der kunne bruges til markedsføring og på hjemmesiden. Også dét, at Mai hver måned viste præcis hvor meget, der skulle lægges til side til fotografering frem for et halvårlig betydelig sum, opfattede hun som en klar fordel i forhold til andre alternativer.

Vil du gerne læse mere om “Fotograf på abonnement”, og måske endda finde ud af om det er noget for dig? Så hop ind på siden lige her!

Hvad siger KARAKTER arkitektur om oplevelsen?

  “Johny er meget professionel og lyttende, og får vores stil frem i billederne, hvilket er vigtigt som arkitekt. Vi kan varmt anbefale Johny, da det han laver giver merværdi til alle.”

– Mai Brink, Indehaver af KARAKTER arkitektur

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

1 + 3 =