Fotograf på Abonnement

Formår I at få jeres vigtigste budskaber til at brænde igennem? En af de vanskeligste opgaver for virksomheder er at få formidlet deres grundlæggende identitetsfortælling og medarbejderkultur.

For de gode fortællinger har det med at gemme sig – i det usagte, i hverdagssituationerne og i de pludseligt opståede unikke øjeblikke, når du mindst venter det. Men det er de, fortællinger der gør jer til jer – og det er de fortællinger, kunderne køber sig ind på. 

Helt eksklusivt tilbyder jeg alle mine kunder en smart og praktisk abonnementsordning, hvor jeg efter individuel aftale kommer på besøg hos jer med jævne mellemrum og tager billeder. Altså en skræddersyet løsning, hvor jeg kontinuerligt tager stemnings- og miljøbilleder af lige netop dét, I som virksomhed arbejder med og vil sætte fokus på – samlet i en overskuelig abonnementspakke.

Hvad koster en fotograf på abonnement? Se mine priser her:

 
Med et abonnement gør du det nemt for dig selv – du ved præcis, hvad du får, og I er garanteret kontinuerlig produktion af materiale, der kan styrke jeres profil og den fortælling, jeres kunder køber sig ind på. Uden, I selv skal sørge for at få enderne til at mødes hver måned. For det kan I trygt overlade til mig. 

Er du i tvivl, om det er det rette for jer? Jeg sidder altid klar til en uforpligtende samtale – du fanger mig lige her. 

Abonnement 1

DU FÅR:

1 besøg om måneden

10 billeder om måneden.

Pris: 1250 inkl. moms om måneden

Abonnement 2

DU FÅR:

1 times fotografering

20 billeder om måneden

Pris 2000 inkl. moms om måneden

Abonnement 3

Skræddersy dit helt eget abonnement, så det passer til dine behov – uanset om det er 15, 25 eller 75 billeder om måneden.

Ingen binding. Abonnementet justeres efter dit behov.

Løbende opdatering af virksomhedens billedarkiv til relevant markedsføring

Vil du gerne fange, hvad der sker helt inde i maskinrummet i din virksomhed eller medarbejderkultur? Og vil du gerne løbende fastholde og dokumentere disse øjeblikke, så de bliver synlige for dine kunder og omverdenen? I så fald er fotografering på abonnement den helt rette løsning for netop dig.

Hverdagen er fyldt med fortællinger og gode historier, der mere eller mindre tilfældigt dukker op fra tid til anden. Det gyldne moment kan derfor være lige så hurtigt væk, som det opstod. Men med en fast aftale om systematiserede besøg af mig som jeres personlige fotograf vil I løbende sikre, at alle de flygtige øjeblikke bliver indfanget og gemt i jeres arkiv.

På den måde sikrer I, at jeres billedarkiv altid er opdateret med friske og relevante billeder, der kan bruges til at formidle jeres kernefortællinger og aktuelle historier. I kan således bruge disse til effektiv markedsføring, der er målrettet jeres målgruppe.

Få en fleksibel og tilpasningsdygtig abonnementsordning – på jeres præmisser

Med et abonnement på fotograf hos mig får du en yderst fleksibel og tilpasningsdygtig ordning, der kan skæres til nøjagtigt efter din virksomheds behov, ønsker og hverdagslige rytme.

Det kan være både praktisk, bøvlet og tidskrævende at skulle finde og bestille en fotograf, når behovet løbende opstår.

Og det kan hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis der er tale om en ny af slagsen hver eneste gang.

Gør det nemt for jer selv – få en fleksibel løsning med fotograf på abonnement

Hvorfor overhovedet vælge en abonnementløsning?

En abonnementløsning er perfekt til jer, hvis:

  • I gerne vil spare jer selv for tid, besvær og unødige udgifter. Når først ordningen er tegnet, skal du ikke bekymre dig om eller forholde dig til noget – andet end hvordan du skal bruge dine skarpe stemnings- og miljøbilleder i markedsføringsøjemed. Smart, praktisk og helt uden besvær.

  • I foretrækker, at der er styr på tingene (men måske ikke selv har tiden til det). Hvert kvartal afholder vi et planlægningsmøde, hvor vi sætter os sammen og i fællesskab aftaler tidspunkt og lokation for næste besøg. Til mødet snakker vi desuden om, hvilke billeder I gerne vil have taget ved det kommende besøg.

  • I gerne vil have en løsning, der kan skrædderys til jer. Selvom abonnementsordningen beror på et vist antal besøg af mig, er intervallerne yderst fleksible og variable afhængig af, hvad der passer jer bedst. Hvert besøg er 100 % fleksibelt, og I er således aldrig bundet til én fast abonnementsstruktur.
    Hvis I derfor én måned oplever ikke at have noget på tegnebrættet, der er værd at fotografere, kan I nemt skubbe eller samle besøget til næste måned.

Kort sagt: Abonnementsløsningen er altid indordnet efter jeres hverdag, rytme og præferencer, så I rent faktisk får maksimal brugsværdi ud af pengene og min service.

Et væld af abonnementspakker til alle typer virksomhedsbehov

Jeg har udviklet en række forskellige abonnementspakker, der er sammensat af forskellige periodelængder med varierende antal besøg pr. måned. Pakkeudvalget har til formål at give dig et bredt udvalg af løsningsmuligheder, så du med sikkerhed kan finde en abonnementsmodel, der matcher din virksomheds behov perfekt.

Hver pakke er prissat efter antallet af besøg, og du kan derfor frit vælge ud fra, hvad virksomhedens økonomi tillader. Nedenfor på siden her har jeg samlet alle abonnementspakkerne, så du nemt og hurtigt kan gennemskue, hvilken størrelse I har behov for.

Samtlige priser er beregnet uden transport, og alle abonnementspakkerne inkluderer udelukkende miljø-, event- og stemningsbilleder.

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

5 + 2 =