Fotograf på Abonnement

En af de vanskeligste opgaver for virksomheder er at få formidlet deres grundlæggende identitetsfortælling og medarbejderkultur. Disse fortællinger viser sig ofte bag den ydre facade – i det usagte, i hverdagssituationerne og i de pludseligt opståede unikke øjeblikke, når du mindst venter det.

Netop derfor kan det være en god idé at samarbejde med en professionel fotograf, der kan indfange, tydeliggøre og visualisere de afgørende momenter i arbejdsdagen. Som erfaren fotograf har jeg efterhånden årelang erfaring med at få de små og vigtige hverdagshistorier frem i lyset – eller rettere kameralinsen.

Helt eksklusivt tilbyder jeg alle mine kunder en smart og praktisk abonnementsordning, hvor jeg efter individuel aftale kommer på besøg hos den enkelte virksomhed med jævne mellemrum og tager billeder. Altså en skræddersyet løsning, hvor jeg kontinuerligt tager stemnings- og miljøbilleder af lige netop dét, I som virksomhed arbejder med og vil sætte fokus på – samlet i en overskuelig abonnementspakke.

 Priser

12 måneder

DU FÅR:
4 besøg om måneden

Omkring 480 billeder efter 12 måneder.

Pris: 43.200 kr. for et år eller 3.600 kr. om måneden.

12 måneder

DU FÅR:
2 besøg om måneden

Omkring 240 billeder efter 12 måneder.

Pris: 21.600 kr. for et år eller 1.800 kr. om måneden.

12 måneder

DU FÅR:
1 besøg om måneden.

omkring 120 billeder efter 12 måneder.

Pris: 10.800 kr. for et år eller 900 kr. om måneden.

6 måneder

DU FÅR:
2 besøg om måneden.

omkring 120 billeder efter et halvt år.

Pris: 10.800 kr. for et år eller 1.800 kr. om måneden.

Løbende opdatering af virksomhedens billedarkiv til relevant markedsføring

Vil du gerne fange, hvad der sker helt inde i maskinrummet i din virksomhed eller medarbejderkultur? Og vil du gerne løbende fastholde og dokumentere disse øjeblikke, så de bliver synlige for dine kunder og omverdenen? I så fald er fotografering på abonnement den helt rette løsning for netop dig.

Hverdagen er fyldt med fortællinger og gode historier, der mere eller mindre tilfældigt dukker op fra tid til anden. Det gyldne moment kan derfor være lige så hurtigt væk, som det opstod. Men med en fast aftale om systematiserede besøg af mig som jeres personlige fotograf vil I løbende sikre, at alle de flygtige øjeblikke bliver indfanget og gemt i jeres arkiv.

På den måde sikrer I, at jeres billedarkiv altid er opdateret med friske og relevante billeder, der kan bruges til at formidle jeres kernefortællinger og aktuelle historier. I kan således bruge disse til effektiv markedsføring, der er målrettet jeres målgruppe.

Få en fleksibel og tilpasningsdygtig abonnementsordning – på jeres præmisser

Med et abonnement på fotograf hos mig får du en yderst fleksibel og tilpasningsdygtig ordning, der kan skæres til nøjagtigt efter din virksomheds behov, ønsker og hverdagslige rytme.

Det kan være både praktisk, bøvlet og tidskrævende at skulle finde og bestille en fotograf, når behovet løbende opstår. Og det kan hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis der er tale om en ny af slagsen hver eneste gang.

Derfor er der adskillige såvel praktiske som økonomiske fordele at hente ved en abonnementsløsning. Når først ordningen er tegnet, skal du ikke bekymre dig om eller forholde dig til noget – andet end hvordan du skal bruge dine skarpe stemnings- og miljøbilleder i markedsføringsøjemed. Smart, praktisk og helt uden besvær.

Hvert kvartal afholder vi et planlægningsmøde, hvor vi sætter os sammen og i fællesskab aftaler tidspunkt og lokation for næste besøg. Til mødet snakker vi desuden om, hvilke billeder I gerne vil have taget ved det kommende besøg.

Selvom abonnementsordningen beror på et vist antal besøg af mig, er intervallerne yderst fleksible og variable afhængig af, hvad der passer jer bedst. Hvert besøg er 100 % fleksibelt, og I er således aldrig bundet til én fast abonnementsstruktur.

Hvis I derfor én måned oplever ikke at have noget på tegnebrættet, der er værd at fotografere, kan I nemt skubbe eller samle besøget til næste måned.

Kort sagt: Abonnementsløsningen er altid indordnet efter jeres hverdag, rytme og præferencer, så I rent faktisk får maksimal brugsværdi ud af pengene og min service.

Et væld af abonnementspakker til alle typer virksomhedsbehov

Jeg har udviklet en række forskellige abonnementspakker, der er sammensat af forskellige periodelængder med varierende antal besøg pr. måned. Pakkeudvalget har til formål at give dig et bredt udvalg af løsningsmuligheder, så du med sikkerhed kan finde en abonnementsmodel, der matcher din virksomheds behov perfekt.

Hver pakke er prissat efter antallet af besøg, og du kan derfor frit vælge ud fra, hvad virksomhedens økonomi tillader. Nedenfor på siden her har jeg samlet alle abonnementspakkerne, så du nemt og hurtigt kan gennemskue, hvilken størrelse I har behov for.

Samtlige priser er beregnet uden transport, og alle abonnementspakkerne inkluderer udelukkende miljø-, event- og stemningsbilleder.

Kontakt

Om I levere en service eller et produkt, vil jeg gerne lave billeder til jeres virksomhed der fortæller jeres historie.

 

Fang mig i kontakt feltet eller direkte på 21430311.

Bare skriv

Hold dig ikke tilbage intet er for små eller dumt at spørge om, så bare send mig en besked!

Ps. Jeg er ofte ude, så en besked er lækker at modtage, så vender jeg tilbage snarest 🙂

1 + 5 =