fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Fotograf på abonnement

Skræddersyet løsning, hvor jeg kontinuerligt tager stemnings- og miljøbilleder af lige netop dét, I som virksomhed arbejder med og vil sætte fokus på – samlet i en overskuelig abonnementspakke.

En fleksibel og tilpasningsdygtig abonnementsordning

Formår I at få jeres vigtigste budskaber til at brænde igennem? En af de vanskeligste opgaver for virksomheder er at få formidlet deres grundlæggende identitetsfortælling og medarbejderkultur. For de gode fortællinger har det med at gemme sig – i det usagte, i hverdagssituationerne og i de pludseligt opståede unikke øjeblikke, når du mindst venter det. Men det er de, fortællinger der gør jer til jer – og det er de fortællinger, kunderne køber sig ind på. 

 

Med et abonnement på fotograf hos mig får du en yderst fleksibel og tilpasningsdygtig ordning, der kan skæres til nøjagtigt efter din virksomheds behov, ønsker og hverdagslige rytme.

 

Det kan være både praktisk, bøvlet og tidskrævende at skulle finde og bestille en fotograf, når behovet løbende opstår. Og det kan hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis der er tale om en ny af slagsen hver eneste gang.

Et væld af abonnementspakker
til alle typer virksomhedsbehov

Jeg har udviklet en række forskellige abonnementspakker, der er sammensat af forskellige periodelængder med varierende antal besøg pr. måned. Pakkeudvalget har til formål at give dig et bredt udvalg af løsningsmuligheder, så du med sikkerhed kan finde en abonnementsmodel, der matcher din virksomheds behov perfekt.

En abonnementløsning er perfekt til jer, hvis:

I gerne vil spare jer selv for tid, besvær og unødige udgifter. Når først ordningen er tegnet, skal du ikke bekymre dig om eller forholde dig til noget – andet end hvordan du skal bruge dine skarpe stemnings- og miljøbilleder i markedsføringsøjemed. Smart, praktisk og helt uden besvær.

I foretrækker, at der er styr på tingene (men måske ikke selv har tiden til det). Hvert kvartal afholder vi et planlægningsmøde, hvor vi sætter os sammen og i fællesskab aftaler tidspunkt og lokation for næste besøg. Til mødet snakker vi desuden om, hvilke billeder I gerne vil have taget ved det kommende besøg.

I gerne vil have en løsning, der kan skræddersys til jer. Selvom abonnementsordningen beror på et vist antal besøg af mig, er intervallerne yderst fleksible og variable afhængig af, hvad der passer jer bedst. Hvert besøg er 100 % fleksibelt, og I er således aldrig bundet til én fast abonnementsstruktur.

Hvis I derfor én måned oplever ikke at have noget på tegnebrættet, der er værd at fotografere, kan I nemt skubbe eller samle besøget til næste måned.

Kunder der har haft glæde af Fotograf på Abonnement

Disse kunder har valgt en ordning efter deres behov og ønsker.