fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Sådan downloader du nemt og hurtigt dine billeder fra Google Drev

Kender du Google Drev? Eller har du været snotforvirret, når jeg har sendt dig dine billede via Google Drev?

Som så meget andet it, er man altid sikrest i det, man kender og bruger. Og når der så kommer noget nyt ind fra højre, er det ikke altid lige let at lære at bruge (de siger jo, man ikke kan lære en gammel hund nye tricks). Men – det behøver det ikke at være.

 

Med Google Drev har du evig adgang til dine billeder – fra alle enheder

Når vi to arbejder sammen, sender jeg dig de færdige billeder i Google Drev – og jeg ønsker bestemt ikke, at du skal føle det besværligt overhovedet. Tværtimod vil jeg gerne gøre det så nemt for dig som muligt. 

Måske du kan skal have ét billede? Måske du skal have flere hundrede? Måske skal du bruge nye billeder fra uge til uge, eller måske du kun skal bruge nye billeder en enkelt gang om året. 

Uanset hvilken kategori, du falder i, er det altid lækkert at have alle dine billeder samlet ét sted. Jeg sletter ikke dine billede lige med det samme, og derfor er det smarteste at have dem et sted, hvor de ikke fylder – og samtidig er tilgængelige for os begge to. 

Og det er her, Google Drev kommer ind i billedet.

 

Download dine billeder fra Google Drev med et enkelt klik

Når du modtager dine billeder fra mig, får du sådan set “bare” et link. 

Når du klikker dig ind på det, ser det nogenlunde ud som på ovenstående billede. Her kan du se alle dine billeder – og de løber ingen steder. 

 

Vil du gerne downloade billederne, så du eksempelvis kan sende dem videre? 

På billedet herover kan du på figur 1 se, hvad du skal klikke på, hvis du vil downloade et enkelt billede. Vil du gerne downloade alle dine billeder, skal du trykke på “Download alle”, som du kan se på figur 2. 

Og voila! Nu har du downloadet dine billeder – se, det var jo faktisk ret ligetil!

Se andre indlæg

Kundecase

Case: Frederikshavn Golfklub

Hvordan fotografere man Golf? Det kan godt være mange tænker at det virker nemt