MADBILLEDER 

I dine madbilleder skal man kunne fornemme duftene, smage krydderierne og nyde de friske, lækre råvarer. Det er altså afgørede at et madbillede er indbydende og lækkert anrettet.

Billederne skydes med både engagement og med den fornødne respekt for de lækre råvarer kokken benytter til tilberedingen af maden. Jeg kan tage billeder i mit studie her på Strandvejen i Aalborg eller ude hos dig, til brug i reklame, web, på menukort og kogebøger. Læs om madbilleder her på siden, eller hop over og læs om produktfotografering lige her.

 

KONTAKT

Om du har spørgsmål eller kunne tænkte dig en uforpligtende snak, er du  altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vender hurtigst muligt tilbage, hvis du blot udfylder nedestående kontaktformular.

Ingen opgaver er for store eller små! 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

ERHVERSFOTOGRAF TIL  RESTAURANT OG CAFE

For restauranter og caféer spiller gode madbilleder uden tvivl, en stor rolle. Helt overordnet laver jeg to former for madbilleder- et simpelt og et stemningsfyldt. Det simple er indbydende og maden er i fokus. Jeg kan lave disse, så de fritlægges med en hvid baggrund og de derfor er velegnet i dit menukort, en kogebog og lignende. Du har mulighed for, enten at beholde den hvide baggrund, eller tilføje din egen baggrund, hvis du ønsker at bibeholde din virksomheds grafiske identitet. Når det kommer til digital markedsføring af din café eller restaurant er madbilleder altafgørende.

 

Madbilleder med stemning

Madbilleder med stemning skaber nemlig blikfang og skal få mundet til at løbe i vand hos dine potentielle- og eksisterende kunder. Din ret eller den fødevare du ønsker fotograferet præsenteres i et bestemt miljø.

Det kan enten være i din restaurant eller med inddragelse af elementer, der afspejler og kendetegner din restaurant eller cafe. Det ville i samme omgang når der skal laves billeder til din restaurant eller café være oplagt af få lavet reklamebilleder der sælger stemning af stedet og portrætfoto af de ansatte som kan være med til at vise det er en fantastisk stemning og betjening hos lige netop jer! Kontakt endelig Fotograf Johny Kristensen for et uforpligtende tilbud, eller vejlieding til hvordan i kan optimere jeres salg ved hjælp af profesonelle billeder.

MADBILLEDER DER SÆLGER 

De afgørende elementer er æstetik i kombination med din restaurant eller cafés brandidentet. Kontakt mig her til en uforpligtende snak om dit ønskede madshoot.  Dine madbilleder skal sælge, og jeg er først tilfreds når du som kunde er tilfreds. Derfor skal du føle at du og dit projekt er i trygge hænder hos mig. Du vil opleve  en kompetent forberedelsefase, planlægning generelt og ikke mindst en fyldestgørende opgaveløsning. Jeg er yderst engageret i alt, jeg begiver mig ud i. Derfor er mit udgangspunkt altid en forventningsafstemning med dig, før vi for alvor sætter processen i gang.

 

Du ved nemlig oftest selv, hvilket resultat du drømmer om. Du vil opleve professionel sparring, kompetencer indenfor fotografier med kundemagnetisk fokus. Hos mig får du altid dine billeder leveret til tiden – altid færdigbehandlede så helhedsharmonien er sikret og selvfølgelig altid i høj kvalitet, når du vælger at bruge en aalborg fotograf, som Fotograf Johny Kristensen.

FIFS BAG GODE MADBILLEDER

LYS: Lys spiller uden tvivl en stor rolle i dit fotografi. Kvalitet og temperatur af lyset samt brug af lyset. Hvis du ikke arbejder under optimale lysforhold vil dine madbilleder være præget af hårde skygger, guligt skær og ulivlige motiver. Jeg har som udgangspunkt altid lys med så der netop kan laves ens og optimalt lys til de gode madbilleder

KOMPOSITION: Rette komposition og vinkler kan gøre underværker for dit madbillede. Som mange nok ved, er der en del teoretiske begreber der kendetegner et perfekt billede. Tænk linjer, vinkler og anretning ind i dit fotografi. Tænk på, at du skal præsentere din ret på en indbydende måde for kameraet.  

BAGGRUND: Baggrunden kan gøre en kæmpe forskel. Hvis baggrunden er god kan diverse props undværes. For mange forskellige props kan hurtigt virke forstyrrende og skal derfor udvælgelses påpasseligt. Din mad skal være i fokus. Baggrunden skal bidrage hertil. 

RETOUCH: Skal lige madbilleder opgraderes til næste niveau? Så er retouch uundværdigt. Det handler ikke om at gå helt amok i diverse redigeringsprogrammer. Photoshop er et rigtig godt værktøj, hvis dine billeder lige skal have det sidste touch. Eller hos Fotograf Johny Kristensen er det endelig ikke et spørgsmål, men en konstatering og en vigtig del af arbejde, Johny er en dygtig fotograf og har Inna til at retouche billeder, så billeder skaber resultater hvor der hver for sig er dygtige til det de laver og sammen skaber magiske billeder til dig!