fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Produktbilleder

Skal du have ultraskarpe produktbilleder til din webshop?

Få taget produktfotos, der sælger for dig i døgndrift

Det er enhver virksomheds drøm at kunne præsentere deres produkter og ydelser på en sådan måde, at de skaber maksimalt blikfang, opmærksomhed og ikke mindst salg. Og hvordan kommer man lige derhen? Den lige (og bedste) vej ved at have knivskarpe produktfotos (packshots). Med de rette image- og produktbilleder kan du iscenesætte dine produkter i et salgsfremmende lys, der smitter positivt af på din virksomheds brand og image. På den måde får du en ekstra sælger, der kan sælge for dig i døgndrift.

 

Og det er lige nøjagtigt det, jeg som professionel produktfotograf i Aalborg kan hjælpe dig med.

Gør det nemmere for dig selv: Gå med en pakkeløsning med produktbilleder

Skal I have taget nye produktbilleder? Måske er de gamle ved at være for støvede, måske produkterne ikke sælger nok, eller måske I bare skal have en ny vare i sortimentet? Der er mange gode grunde til at give dine produkter noget mere kærlighed – og særligt, hvis de ikke får opmærksomhed nok. For det har sandsynligvis intet at gøre med produktet – men alt at gøre med fremstillingen af dem.

 

Jeg har prøvet lidt af hvert, og jeg er sikker på, at vi sammen kan finde lige præcis den løsning med produktbilleder, der passer jer bedst. Jeg gør mit bedste for at være fleksibel, og jeg arbejder benhårdt for at få de produktbilleder i kassen, jeg ved, sælger.

 

Tag kontakt til mig allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen længere nede på siden – og så vender jeg tilbage til dig snarest.

Skal det være ekstra nemt? Så har jeg løsningen!

Jeg udbyder adskillige pakkeløsninger i forskellige størrelser og tilpasser altid mine services efter kundens specifikke ønsker, krav og behov.Nedenfor kan du frit klikke dig ind på og læse mere om de enkelte pakker med produktbilleder. Det gør det nemt for dig at bestille nye produktbilleder – også, når I løber ekstra hurtigt og tiden er knap.

Good to know

Der er en række praktiske forhold, der gør sig gældende for mine ydelser som produktfotograf i Aalborg og omegn. Jeg har oplistet de vigtigste informationer i punktform nedenfor, som formodentlig kan afklare de mulige tvivlsspørgsmål, du måtte ligge inde med.

Vigtige informationer:

Erfaren og pålidelig produktfotograf i Aalborg

Som professionel produktfotograf i Aalborg er jeg uddannet til at kunne frembringe de bedste sider, egenskaber og kvaliteter af alle tænkelige produkter. Jeg arbejder med altid-fuldt-ud opdateret og teknisk avanceret fotoudstyr, som sætter mig i stand til ikke kun at levere knivskarpe produktbilleder i bedste kvalitet, men også at give dine produktbilleder det ekstra pift, der gør forskellen. Det vil sige det æstetiske touch, der får produktbillederne til at stråle på din webshop, tiltrække opmærksomhed og øge dine salg.

 

Jeg holder mig altid opdateret på feltet og har kendskab til de aktuelle trends, do’s and don’ts.

 

Min sans for detaljer i kombination med årelang vidensindsamling og erfaring sikrer dig perfekte produktbilleder og imagefotos, der præsenterer dine varer i et salgsfremmende lys, og som kan styrke din virksomheds brandidentitet. Punktlighed, grundighed og tillid står som centrale værdier for mit arbejde, og du kan således altid forvente, at jeg leverer et tilfredsstillende slutresultat til tiden – hver gang. I min optik er en aftale en aftale, og jeg kan levere inden for få dage.

Image- og produktbilleder – dit effektive markedsføringsredskab

Image- og produktbilleder handler om meget mere end visuel fremstilling af virksomhedens produkter og ydelser. Det handler i den grad også om branding og markedsføring. Din webshop skal anses som et online ”udstillingsvindue”, hvor du iscenesætter dine produkter i det bedste lys, og med den rette produktfotograf med på holdet vil dine produktbilleder kunne stjæle spotlightet og overshine dine konkurrenter.

 

Netop denne målsætning kan jeg hjælpe dig med at realisere. Jeg kan garantere dig kvalitetssikrede produktfotos, der bogstaveligt talt skaber værdi for din virksomhed – både brand- og salgsmæssigt. Min specialuddannelse som kundemagnetisk fotograf gør, at jeg kan tilskrive dine produktbilleder en bestemt stemning, der fanger øjet og opmærksomheden. Det gode produktbillede skaber blikfang og indeholder et miljø, der afspejler, bekræfter og forstærker din virksomheds image, budskab og værdier. Og det er lige præcis denne effekt, jeg med mit kamera kan frembringe i dine produkter.

 

På den måde er image- og produktbilleder et skarpskydende markedsføringsredskab, som du målrettet kan bruge til at promovere dine produkter over for jeres målgruppe. Stemningsbilleder er eksempelvis meget velegnede på sociale medier og til reklame generelt, hvor de med sikkerhed kan skabe opmærksomhed og henvendelser. Du kan læse meget mere om mine reklamebilleder lige her.

Redigering af produktbilleder – en virkelighedstro og troværdig gengivelse

Jeg skyder alle dine produktbilleder i Aalborg, hvor mit professionelle studie ligger placeret. Her tilstræber jeg altid at levere packshots, der på den ene side er simple og retvisende og på den anden side æstetisk indbydende og tiltrækkende. Det giver det mest virkelighedsnære og troværdige udtryk, hvilket virker mest overbevisende i de potentielle kunders øjne.

 

Produkter, der er større end 50x50x50 cm (HxBxD), og som vejer mere end 13 kg, bliver fotograferet ude hos jer – enten på jeres lager eller i produktionen. Produktbillederne fås enten med hvid baggrund eller kan fritlægges, så du selv har mulighed for at indsætte dem i kataloget eller på webshoppen med præcis den baggrund, du ønsker. På den måde bliver dine produktbilleder visuelt optimerede samtidig med, at du fastholder hjemmesidens harmoniske helhedsbillede.

 

Dine produktbilleder vil blive beskåret, så de altid har den samme størrelse, hvilket giver en bedre og mere ensartet produktvisning i webshoppen. Dine produkter kan yderligere få en fast margen omkring motivet, så de passer ind i webdesignet, og jeg laver altid en nøje afstemt farvejustering, så produktbillederne fremstår mere klare og realistiske.

 

Alle produktbilleder bliver leveret med et filnavn, hvor jeres virksomhedsnavn er integreret i, og I kan få leveret jeres produktfotos i den ønskede opløsning, der matcher jeres webshop. Det er desuden muligt gratis at få søgeordsoptimeret billederne med de rette metadata, så produkterne bliver så synlige og søgbare som overhovedet muligt – enten på søgemaskinerne eller i jeres virksomheds database med billeder. Alt dette for at skabe den optimale serviceoplevelse og bedst mulige kundetilfredshed.