PRODUKTBILLEDER

 

Skal dine produkter præsenteres helt i top, kan jeg hjælpe med at give dine produktbilleder det ekstra pift som gør at de kommer til at stråle i din webshop, og er med til at øge salget.

Jeg fotografere dine produkter i studie her i aalborg. Jeg kan lave produkter billede som er frilagte, fra baggrunden det giver mulighed for at indsætte billederne i kataloget eller på webshop med lige netop den ønsket baggrund der er behov for.

Jeg har også mulighed for at lave produktbilleder med mere stemning i som egner sig rigtig godt til sociale medier, eller reklamer.

 

REDIGERING af produktbilleder

Dine billeder tilskæres så de altid har den samme størrelse, og dermed giver en bedre produktvisning i webshoppen. Dine produkter kan få en fast margen omkring motivet så de passer ind i webdesignet.
Dine produktbilleder kan få en farvejustering så de fremstår mere klare og realistiske.

Alle billeder bliver leveret med et filnavn hvor jeres virksomheds navn er integreret i, ligeledes vil billederne havde informationer i den Metadata om hvem i er som virksomhed, det gør at billederne er søgeoptimere enden til web eller ind i den billeddatabase med mange 1000 billeder i har i virksomheden.

Produkter der er større end (HxBxD) 50x50x50 cm og vejer mere end 13 kg laves ude hos jer enden på jeres lager eller produktion hvor der er mulighed for at bruge yderligere hjælpemidler som kran, truck osv…

 

Priser for produktbilleder

Alle de nævnte priser er ekskl. moms.

Når vi snakker om produktbilleder eller Packshoot som nogle også ynder af kalde det. Så handler det det her os Fotograf Johny Kristensen om hvor mange billeder du ønsker.  Prisen er det samme om du vil havde fotograferet et produkt og leveret 10 billeder eller du har 10 produkter og vil havde leveret 1 billede af hver produkt.

Det første billede koster 600 kr ekskl. moms ( 750 kr inkl. moms) og efterfølgende billeder koster det 100 kr ekskl. moms (125 kr inkl. moms) 

 

Hvad nu hvis der skal tages billeder over flere omgange, hvor det ikke er muligt af tage alle billeder i samme omgang? Så starter vi på de 600kr ekskl. moms hver gang vi starter en session.  

Håndtering af og sende produkterne frem og tilbage er jeg gerne behjælpelig med, men det er en udgift der skal beregnes ekstra 

 

Fritlægning af billeder, kan også håndteres, og koster 50 kr ekskl moms pr billede. 

Se handelsbetingelser her

 

KONTAKT MIG OG FÅ PERSONLIG HJÆLP

Har du et spørgsmål til mig, eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak om dit fotoprojekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og tryk "send" – så vender jeg hurtigt tilbage med et svar, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Intet er for stort eller småt – tværtimod.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.