PRODUKTBILLEDER

 

Skal dine produkter præsenteres helt i top, kan jeg hjælpe med at give dine produktbilleder det ekstra pift som gør at de kommer til at stråle i din webshop, og er med til at øge salget.

Jeg fotografere dine produkter i studie her i aalborg. Jeg laver produkter billede som er frilagte, fra baggrunden det giver mulighed for at indsætte billederne i kataloget eller på webshop med lige netop den ønsket baggrund der er behov for.

Jeg har også mulighed for at lave produktbilleder med mere stemning i som egner sig rigtig godt til sociale medier, eller reklamer.

 

REDIGERING af produktbilleder

Dine billeder tilskæres så de altid har den samme størrelse, og dermed giver en bedre produktvisning i webshoppen. Dine produkter kan få en fast margen omkring motivet så de passer ind i webdesignet.
Dine produktbilleder kan få en farvejustering så de fremstår mere klare og realistiske.

Alle billeder bliver leveret med et filnavn hvor jeres virksomheds navn er integreret i, ligeledes vil billederne havde informationer i den Metadata om hvem i er som virksomhed, det gør at billederne er søgeoptimere enden til web eller ind i den billeddatabase med mange 1000 billeder i har i virksomheden.

Produkter der er større end (HxBxD) 50x50x50 cm og vejer mere end 13 kg laves ude hos jer enden på jeres lager eller produktion hvor der er mulighed for at bruge yderligere hjælpemidler som kran, truck osv…

 

PRISLISTE for produktbilleder

Opstart 625,- og efterfølgende stk pris. Antal fotos / Pris pr. foto priserne er inkl. moms

0-50 / 125,-

51-100 / 118,75,-

101-150 / 112,50,-

151-200 / 100,-

201+ / 75,-

Se handelsbetingelser her

Lad mig hjælpe dig!

Når du henvender dig til mig, modtager jeg en mail med din henvendelse. Jeg sætter med derefter ned og tænker over dine ønsker og forespørgsler for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Jeg tager mig tiden til at give netop dig den bedst mulige fotooplevelse, og du vil derfor kunne opleve, at der ikke kommer svar lige med det samme, du har trykket 'send' - men svar lover jeg dig, at der kommer!
Jeg glæder mig til at høre om dit næste fotoprojekt.