PRODUKTFOTOGRAF – PRODUKTBILLEDER/ PACKSHOTS

Er du på udkig efter en erfaren og kompetent produktfotograf i Aalborg eller omegn, der kan skyde ultraskarpe produktbilleder til din webshop?

Her på siden kan du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de perfekte produktbilleder. Jeg har eget studie i Aalborg, men jeg kører gerne Nordjylland tyndt for at tage knivskarpe produktfotos til din virksomhed. Selvfølgelig altid skræddersyet præcis efter dine og din forretnings behov.  

Få taget produktfotos, der sælger for dig i døgndrift

Det er enhver virksomheds drøm at kunne præsentere deres produkter og ydelser på en sådan måde, at de skaber maksimalt blikfang, opmærksomhed og ikke mindst salg. Og hvordan kommer man lige derhen? Den lige (og bedste) vej ved at have knivskarpe produktfotos (packshots). Med de rette image- og produktbilleder kan du iscenesætte dine produkter i et salgsfremmende lys, der smitter positivt af på din virksomheds brand og image. På den måde får du en ekstra sælger, der kan sælge for dig i døgndrift.

Og det er lige nøjagtigt det, jeg som professionel produktfotograf i Aalborg kan hjælpe dig med.

Gør det nemmere for dig selv: Gå med en pakkeløsning med produktbilleder

Skal I have taget nye produktbilleder? Måske er de gamle ved at være for støvede, måske produkter ikke sælger nok, eller måske I bare skal have en ny vare i sortiment? Der er mange gode grunde til at give dine produkter noget mere kærlighed – og særligt, hvis de ikke får opmærksomhed nok. For det har sandsynligvis intet at gøre med produktet – men alt at gøre med fremstillingen af dem. 

Jeg har prøvet lidt af hvert, og jeg er sikker på, at vi sammen kan finde lige præcis den løsning med produktbilleder, der passer jer bedst. Jeg gør mit bedste for at være fleksibel, og jeg arbejder benhårdt for at få de produktbilleder i kassen, jeg ved, sælger.

Tag kontakt til mig allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen længere nede på siden – og så vender jeg tilbage til dig snarest.

Skal det være ekstra nemt? Så har jeg løsningen

Jeg udbyder adskillige pakkeløsninger i forskellige størrelser og tilpasser altid mine services efter kundens specifikke ønsker, krav og behov.

Nedenfor kan du frit klikke dig ind på og læse mere om de enkelte pakker med produktbilleder. Det gør det nemt for dig at bestille nye produktbilleder – også, når I løber ekstra hurtigt og tiden er knap. 

Erfaren og pålidelig produktfotograf i Aalborg

Som professionel produktfotograf i Aalborg er jeg uddannet til at kunne frembringe de bedste sider, egenskaber og kvaliteter af alle tænkelige produkter. Jeg arbejder med altid fuldt ud opdateret og teknisk avanceret fotoudstyr, som sætter mig i stand til ikke kun at levere knivskarpe produktbilleder i bedste kvalitet, men også at give dine produktbilleder det ekstra pift, der gør forskellen. Det vil sige det æstetiske touch, der får produktbillederne til at stråle på din webshop, tiltrække opmærksomhed og øge dit salg. 

Jeg holder mig altid opdateret på feltet og har kendskab til de aktuelle trends, do’s and don’ts. 

Min sans for detaljer i kombination med årelang vidensindsamling og erfaring sikrer dig perfekte produktbilleder og imagefotos, der præsenterer dine varer i et salgsfremmende lys, og som kan styrke din virksomheds brandidentitet. Punktlighed, grundighed og tillid står som centrale værdier for mit arbejde, og du kan således altid forvente, at jeg leverer et tilfredsstillende slutresultat til tiden – hver gang. I min optik er en aftale en aftale, og jeg kan levere inden for få dage.

Du får med andre ord en pålidelig og professionel produktfotograf, der er lydhør, nærværende og 100 procent dedikeret til sit arbejde – uanset hvor stor eller lille opgaven måtte være.

Image- og produktbilleder – dit effektive markedsføringsredskab

Image- og produktbilleder handler om meget mere end visuel fremstilling af virksomhedens produkter og ydelser. Det handler i den grad også om branding og markedsføring. Din webshop skal anses som et online ”udstillingsvindue”, hvor du iscenesætter dine produkter i det bedste lys, og med den rette produktfotograf med på holdet vil dine produktbilleder kunne stjæle spotlightet og overshine dine konkurrenter.

Netop denne målsætning kan jeg hjælpe dig med at realisere. Jeg kan garantere dig kvalitetssikre produktfotos, der bogstaveligt talt skaber værdi for din virksomhed – både brand- og salgsmæssigt. Min specialuddannelse som kundemagnetisk fotograf gør, at jeg kan tilskrive dine produktbilleder en bestemt stemning, der fanger øjet og opmærksomheden. Det gode produktbillede skaber blikfang og indeholder et miljø, der afspejler, bekræfter og forstærker din virksomheds image, budskab og værdier. Og det lige præcis denne effekt, jeg med mit kamera kan frembringe i dine produkter.

På den måde er image- og produktbilleder et skarpskydende markedsføringsredskab, som du målrettet kan bruge til at promovere dine produkter over for jeres målgruppe. Stemningsbilleder er eksempelvis meget velegnede på sociale medier og til reklame generelt, hvor de med sikkerhed kan skabe opmærksomhed og henvendelser. Du kan læse meget mere om mine reklamebilleder lige her.

Redigering af produktbilleder – en virkelighedstro og troværdig gengivelse

Jeg skyder alle dine produktbilleder i Aalborg, hvor mit professionelle studie ligger placeret. Her tilstræber jeg altid at levere packshots, der på den ene side er simple og retvisende og på den anden side æstetisk indbydende og tiltrækkende. Det giver det mest virkelighedsnære og troværdige udtryk, hvilket virker mest overbevisende i de potentielle kunders øjne.

Produkter, der er større end 50x50x50 cm (HxBxD), og som vejer mere end 13 kg, bliver fotograferet ude hos jer – enten på jeres lager eller i produktionen. Produktbillederne fås enten med hvid baggrund eller kan fritlægges, så du selv har mulighed for at indsætte dem i kataloget eller på webshoppen med præcis den baggrund, du ønsker. På den måde bliver dine produktbilleder visuelt optimerede samtidig med, at du fastholder hjemmesidens harmoniske helhedsbillede. 

Dine produktbilleder vil blive beskåret, så de altid har den samme størrelse, hvilket giver en bedre og mere ensartet produktvisning i webshoppen. Dine produkter kan yderligere få en fast margen omkring motivet, så de passer ind i webdesignet, og jeg laver altid en nøje afstemt farvejustering, så produktbillederne fremstår mere klare og realistiske. 

Alle produktbilleder bliver leveret med et filnavn, hvor jeres virksomhedsnavn er integreret i, og I kan få leveret jeres produktfotos i den ønskede opløsning, der matcher jeres webshop. Det er desuden muligt gratis at få søgeordsoptimeret billederne med de rette metadata, så produkterne bliver så synlige og søgbare som overhovedet muligt – enten på søgemaskinerne eller i jeres virksomheds database med billeder. Alt dette for at skabe den optimale serviceoplevelse og bedst mulige kundetilfredshed.

Good to know

Der er en række praktiske forhold, der gør sig gældende for mine ydelser som produktfotograf i Aalborg og omegn. Jeg har oplistet de vigtigste informationer i punktform nedenfor, som formodentlig kan afklare de mulige tvivlsspørgsmål, du måtte ligge inde med.

Vigtige informationer:

  • Den konkrete prissætning på produktbilleder/packshots afhænger selvfølgelig af antallet af billeder, du ønsker. 
  • Prisen vil være den samme, uanset om du vil have fotograferet ét produkt og får leveret 10 billeder af dette, eller om du har 10 forskellige produkter og får leveret ét billede af hvert produkt. 
  • Det første billede koster 600 kr. eksklusiv moms, hvorimod efterfølgende billeder koster 100 kr. eksklusive moms. I det tilfælde, at billeder skal tages over flere omgange, vil første billede ved hver session koste 600 kr. eksklusive moms. 
  • Udgifter til fragt og transport af varer betales af kunden selv, men jeg er gerne behjælpelig i processen med at få produkter transporteret til og fra studiet.
  • Jeg tilbyder fritlægning af billeder mod en ydelsespris på 50 kr. eksklusive moms pr. produktbillede.

Du kan læse mere om priser på mine ydelser lige her.

Så hvis du søger en professionel, erfaren og fagligt kompetent produktfotograf til at tage produktfotos, der kan gavne dit produktsalg såvel som dit brand og image, må du endelig kontakte mig via min hjemmesides onlinekontaktformular. Alternativt kan du fange mig på telefon 2143 0311 eller pr. e-mail mail@johnykristensen.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

12 + 4 =