fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Videoproduktion

Giv din markedsføring mere liv!

Én video kan sige mere end 1000 ord

Det lyder måske som en kliche, men i den her tid med en kultur, hvor at alting skal gå hurtigt, er det uden tvivl en fordel at kunne levere et budskab på bare et par minutter. Og vigtigst af alt – at få budskabet til at hænge ved. Videoer fungerer som et super godt supplement til både billeder og tekst, og kan være med til at give dine kunder et mere alsidig indtryk af, hvem din virksomhed er. 

 

Selvom jeg er professionel fotograf, så er videoproduktion ikke noget nyt for mig.  Jeg har næsten 5 års erfaring med at skabe indhold i bevægelse, og denne slags content er kommet for at blive. Faktisk er der masser af grunde til at du også burde overveje at investere i disse videoer.

Vidste du…

 • At video (især indhold fra Youtube) trender længere tid end almindelige indlæg på sociale medier? Man har efterhånden fundet ud af at videomateriale generelt bare står stærkere, når det kommer til google-søgninger.
 • At vores hjerner i langt højere grad er i stand til at tage visuelle informationer ind, og behandle dem hurtigere end noget på skrift?
  Med andre ord – folk husker langt bedre hvad de ser, frem for hvad de læser.
 • At med en kort video på blot 60 sekunder er du i stand til at formidle langt mere, end du vil være i stand til med et helt blogindlæg? Hvis du sørger for at have et skarpt manuskript med dig foran kameraet, vil en video på bare et par minutter være 80% mere effektiv end f.eks. en artikel, der vil tage en kunde et kvarter at læse.

Hvad kan man bruge video til?

Som du nok også har fået ud af at læse det forrige afsnit, så er må korte videoer ret geniale til at bruge i sin markedsføring og især til sociale medier og på hjemmesider. Bevægelser, lyd og billede i ét fanger øjet hurtigere end bare ren tekst, og det er derfor super godt at supplere resten af ens indhold med video. Denne form for kommunikation er rigtig god til at formidle information, da alle kundernes sanser bliver stimuleret på én gang og aktiverer hukommelsen bedre.

Video giver dig også chancen for at vise din virksomhed frem på flere måder, hvilket skaber mere troværdighed, da det giver dig muligheden for at tale direkte til dine kunder. Føler du dig lidt hooked på at prøve disse videoer af? Så kan jeg som videograf kan jeg hjælpe dig med at få optagelser i kassen af:

 • Kortere interviews
 • Formidling af information
 • Fremvisning af produkter
 • Virksomhedspræsentationer
 • Bag om-scener
 • Timelapse (se mere her) …

Eller hvad end du står og har behov for!

Hvad koster det?

Alt efter hvad det er du drømmer om af videomateriale, og hvor lang kortvideoen skal være, vil prisen naturligvis blive rettet ind derefter. Men video er ikke kun for store virksomheder med lommen fuld af guld.

 

Faktisk så ligger mine videoer (ud over timelapse) fra kun 3000 kr. og opefter. Derfor vil jeg opfordre dig til at tage fat i mig, så jeg både kan hjælpe dig med at vurdere og rådgive dig i forhold til hvilken slags videomateriale, der vil være bedst for dig og din virksomhed. Samtidig er der også muligheden for at tilvælge video i forlængelse af andre fotopakker, såsom Fotograf på Abonnement, Produktfotos, Arkitekturbilleder eller Reklamebilleder.

 

Hvis du har andre behov, så er jeg naturligvis altid klar på at lytte og forventningsafstemme. Dét, der nemlig er allervigtigst for mig, er nærvær, forståelse og tilstedeværelse, så jeg er sikker på, at jeg leverer det bedste produkt til mine kunder.

Hvad kan du forvente af mig som videograf?

Jeg er grundig i mit forarbejde, og sørger altid for at have en uddybende snak om behov med mine kunder, inden vi opstarter samarbejdet.

 

Med al den erfaring, jeg har med mig, kan du regne med, at jeg udelukkende trækker på ekspertise, når jeg rådgiver, og dermed også ved hvordan man får de bedste resultater med video. Dette hænger også sammen med, at jeg altid er dybt engageret i dét, jeg laver, og jeg er altid villig til at gå den ekstra mil for mine kunder. At overholde mine aftaler, men samtidig have plads til at være fleksibel, er nogle af mine kerneværdier, når det kommer til samarbejdet med kunderne.

 

Som professionel fotograf har jeg naturligvis også kun professionelt udstyr til at skyde videomateriale med. Jeg har tårnhøje forventninger til mig selv, når det kommer til at levere kvalitet, og det gør man kun med det rigtige udstyr koblet sammen med viden. Det færdige resultat vil være gennemarbejdet, og afspejle din virksomheds udtryk og personlighed.