fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Video på abonnement

 Skræddersyet løsning til det som I arbejder med og vil sætte fokus på – samlet i en overskuelig abonnementspakke.

En fleksibel og tilpasningsdygtig abonnementsordning

Det er ikke nogen hemmelighed, at video bare kan noget, og det er ikke kun i forhold til at hjælpe din virksomhed med at rangere højere i søgninger. Men dine kunder elsker det. For man har efterhånden fundet ud af, at når et budskab bliver formidlet på en måde, så kunden ser bevægelse og hører tale, er der langt større chance for at det fanger deres opmærksomhed, og at du derfor er i stand til at få dit budskab ud til langt flere. Og så har de tilmed også tendens til bedre at kunne huske indholdet, når flere sanser bliver stimuleret på én gang. Og hvem drømmer ikke om det som virksomhedsejer, der bare gerne vil have lov at hjælpe kunder?

 

Lad os gøre det! tænker du så. Men så kommer næste forhindring, som jeg oplever at mange af mine egne kunder derefter står over for. Og det er nemlig planlægning og få foretaget optagelserne. For det kan godt være, at man i starten har masser af gå-på-mod, og får lavet et par videoer, men langsomt rammer hverdagen igen, og måske det kan være svært lige at få det passet ind. Og måske de der Iphone-optagelser egentlig godt kunne stå lidt skarpere, når du ser tilbage på det. Kan du genkende det? Eller er du bare typen, der godt kan lide at have styr på tingene?

Gør hverdagen nemmere med en fleksibel aftale

Helt kort sagt gør du det bare nemt for dig selv med ved at købe video på abonnement. Abonnementerne er nemlig skræddersyede, sådan at du er sikker på at få lige præcis dét, du har brug for. Om det er en enkelt video om måneden eller flere er fuldstændig op til dig. På denne måde vil du hele tiden have spritnyt og opdateret indhold til både din hjemmeside, sociale medier og generelle markedsføring. Abonnementet kan ligeledes kombineres med fotograf på abonnement, så du får en kombination af billeder og video – så skal jeg lige love for, at du er dækket ind! Er du stadig i tvivl om, om video på abonnement er noget for dig? Så lad os tage en uforpligtende snak!Ud over at du er sikret fast, månedligt content til dine medier, så får du også en abonnementsordning, der er yderst fleksibel. Det vil sige, at planlægningen altid tilpasses jeres hverdag og daglige rytme, og bliver I nødt til at rykke optagelserne? Så tager vi den bare derfra!

Et væld af abonnementspakker til alle typer virksomhedsbehov

Forvent intet andet end tårnhøj kvalitet

En abonnementsaftale på video er ikke kun suveræn for dig, der kan lide at have styr på tingene og forstår værdien i at outsource arbejde, så du kan lægge din energi, hvor det kræves. Men du er også en, som går op i kvalitet, og dette er altid en selvskreven garanti, når du laver aftaler med mig. 

 

Jeg har ikke kun en del års erfaring med videooptagelse, og derfor et skarpt øje, når det kommer til at skabe visuelle fortællinger for mine kunder. Du kan samtidig også regne med, at mit udstyr altid er i top, og at jeg har alt, som der skal bruges for at lave videoer med professionelt udtryk. Alt videomateriale bliver ligeledes efter optagelserne behandlet i redigeringsprogrammet DaVinci, hvor color grading, skarphed, effekter og underlægningsmusik til sammen giver videoen lige præcis dét udtryk, du drømmer om. Herefter bliver videoen sendt til dig, og du kan frit bruge den, som du ønsker.