Time-lapse video 

Forevig dit projekt fra start til slut

Er du bygherre, entreprenør eller arkitekt? Så er dit portfolio, dine tidligere projekter og dine cases langt hen ad vejen det, der skaffer dig nye kunder i biksen. 

Med en time-lapse video kan du forevige dit byggeprojekt fra start til slut. Et byggeri kan koges ned fra 2 år til to (let spiselige) minutter, der giver potentielle kunder og samarbejdspartnere en klar idé om, hvad du kan. 

Scroll videre på siden her, og se dine muligheder for at lavet en professionel time-lapse video til dokumentation og markedsføring af blandt andet ombygninger, nybyg og byggeprojekter.

Få et tilbud på dit time-lapse projekt med det samme ⤵

Få en video, der dokumenterer alt, fra første spadestik til sidste flise er lagt

Står du overfor at sætte et mere omfattende byggeprojekt i søen? Eller vil du gerne dokumentere en anden proces, som strækker sig over en længere periode? Så er det oplagt at få det hele dokumenteret på video. Og det skal selvfølgelig være en video, der er let spiselig. 

Med en time-lapse video kan vi koge selv de største projekter og byggerier ned til få minutter. Det betyder, at du får en kort video, der er genial til alt fra markedsføring på sociale medier til dokumentation af de projekter, du har lavet gennem tiden. 

Du kan også sætte prikken over i’et med billeder af interiør og eksteriør (arkitekturbilleder) og lækre droneskud, så du har materiale af hele processen. Materiale, du kan bruge på tværs af kanaler til at gøre opmærksom på, hvad du kan. Og hvem du kan hjælpe. 

Og så slipper du også for at vinde nye kunder med ord. Du kan gøre det med video, uden at røre en finger. 

Din time-lapse video er idéel til både dokumentation og markedsføring

En time-lapse video er letfordøjelig for din målgruppe, da du får en video på bare et par minutter, der er pakket til randen med wow!-effekt. 

For ja, et helt byggeprojekt kogt ned på et par minutter skal nok få din modtager helt ud på kanten af stolen. 

Med en time-lapse video af dit projekt får du:

  • En video, der på få minutter viser flere måneders (eller års) hårdt arbejde, hvor en smuk bygning eller renovering tager form for øjnene af din modtager. 

  • Materiale, der er eminent til markedsføring på en lang række kanaler. Giv din virksomhed vingefang ved at poste din time-lapse video på LinkedIn, Facebook, Instagram. Eller brug den som lækkert materiale på din hjemmeside, der viser hvad du kan. 

  • Dokumenteret dine projekter og byggerier visuelt, så det kan komme til sin ret. Og du kan vise, hvordan du eksekverer på store projekter. Som en blomst, der kæmper sig igennem beton, kan du spille med musklerne, når din modtager på 2 minutter ser en bar grund forvandle sig til en imponerende bygning.  

Uanset om det er et lille eller stort byggeri, du har på bedding, har jeg udstyret, erfaringen og kompetencerne til at sørge for, at din time-lapse video kommer godt i mål. 

Det får du, når jeg laver en time-lapse video til dig:

Jeg har udstyret. Du har projektet. Uanset størrelsen på dit projekt, finder vi sammen den løsning, der passer bedst. 

Drømmer du om at få dokumenteret en proces? Det eneste, jeg skal bruge, et sted at placere et eller flere kameraer, der giver et godt udsyn over byggepladsen. Og selv det skal vi nok finde ud af sammen. 

De praktiske detaljer:

  • Udstyr og vedligeholdelse skal du ikke tænke på. Så snart vi er enige om detaljerne og sammen har fundet et godt sted, sætter jeg udstyret op. Og så skal du faktisk ikke tænke mere på det, før du står med den færdige time-lapse video i hænderne. 

 

  • Det er op til dig, hvor mange vinkler vi skal filme fra. Nogle byggeprojekter kan klares med et enkelt kamera og en enkelt vinkel, mens andre shiner med flere vinkler. Men bare rolig, det er også noget, vi finder ud af sammen. 

 

  • Når jeg udregner priser på et time-lapse projekt, regner jeg i månedspriser. Og så er det også helt op til dig, om du vil betale hver måned eller hvert kvartal. Vil du gerne have drone-billeder, interiør eller eksteriør-billeder med i handlen, får du selvfølgelig et samlet tilbud med en god pris. 

 

  • Når kameraet først er sat op, skal du ikke røre en finger. I stedet kan du læne dig tilbage og være helt tryg ved, at der er styr på det hele. Jeg følger nemlig hele tiden med, så hvis en fremme-i-skoene måge har forsøgt at kidnappe kameraet, skal jeg nok få styr på det hele igen. 

 

  • Når byggeriet er i mål, får du en færdigredigeret video i fuld HD, som du kan bruge lige præcis, som du har lyst til. Har du særlige ønsker til redigeringen, klarer vi snildt det. Og så skal jeg nok sørge for at sætte dit logo ind, så der ikke er tvivl om, hvem der står bag det fantastiske byggeprojekt. 

Godt at vide: Hvad koster en time-lapse video? 

Der er selvfølgelig forskel på projekter og byggerier, men med time-lapse er det faktisk ret ligetil at give en pris. Den er nemlig fast per kamera. 

En måned med ét kamera koster 2.750 kr. inkl. moms. For at skære det helt ud i pap: Det vil sige, at prisen per måned starter ved 2.750 kr. inkl. moms per kamera. 

Du betaler altså kun for hvert kamera, og selve opsætningen koster dig ikke en rød reje. 

Har du et projekt, du gerne vil dokumentere? Få et tilbud her

Vil du gerne have mest muligt ud af dit byggeri? Så er det oplagt at investere i en time-lapse video, der dokumenterer hele processen fra første spadestik til færdigt arbejde. 

Er du nysgerrig på dine muligheder, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte mig til en snak om netop dit projekt. 

Du fanger mig lige herunder ⤵

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

9 + 6 =