StockBilleder

Er du på udkig efter et specifikt stockbillede? Find det, du leder efter, her

Leder du efter specifikke stockbilleder til plakater, projekter, markedsføring eller noget helt tredje, er du landet det rette sted. Her på siden har jeg nemlig samlet links, der giver dig direkte adgang til et overflødighedshorn af stockbilleder, som er knipset af mig. 

Og mon ikke, du finder lige præcis det, du leder efter. 

Stockbilleder af Fotograf Johny Kristensen.

Mit kamera holder aldrig pause – og det gør jeg (næsten) heller ikke. Det betyder, at jeg dagligt udvider mit repetoire af stockfotos, som du kan bruge, når du har brug for et hurtigt billede til hvadend, du sidder med.

Du finder mine stockbilleder på nogle af de helt store stockbillede databaser – så hvis du lige nu sidder og jagter et specifikt stockbilleder, måske med et specifikt udtryk, ved jeg godt, hvor du skal lede.

Find det stockbillede, du står og mangler her:

Stockbilleder, du (nemt) kan gøre til dine egne

De stockbilleder, som jeg render rundt og tager, er altid taget med højde for, at du skal kunne gøre dem til dine egne.

Det betyder, at der er tænkt over:

  • At der skal være plads til tekst og andre grafiske elementer
  • At der er billeder, der er rene og rolige i udtrykket, så de kan bruges som baggrund
  • At stockbillederne kan bruges til mange forskellige ting – derfor er de oftest rene, rolige og stilige i udtrykket, så du nemt kan gøre dem til dine egne

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er faldet for et af mine billeder – men ikke kan finde det på din foretrukne stockshop.

Du vil enten få mulighed for at købe billedet direkte hos mig, eller også vil jeg undersøge mulighederne for at udvide mine leverandør-muligheder.

 

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

7 + 6 =