StockBilleder

Leder du efter specifikke stockbilleder? Scroll ned i bunden af siden, hvor du finder links med direkte adgang til mine portfolio. Mon ikke du finder noget, du kan bruge?

Stockbilleder af Fotograf Johny Kristensen.

Som mange andre fotografer, tager jeg en masse stockbilleder hver dag, som jeg er godkendt til at levere til en række af de helt store stockbillede databaser. Så sidder du og leder efter nogle unikke stockbilleder med et specifikt look er du velkommen til at tage et kig. Jeg har en del naturbilleder, og billeder, der egner sig til brug som baggrund. Når jeg tager stockbilleder tager jeg altid højde for, at der skal være plads til tekst og andre grafiske elemtenter. Derfor har er mine billeder altid rolig og stilet, uden at de nødvendigvis er for ‘pæne’ eller ‘stilrene’. 

Du kan se mine portfolier hos de forskellige udbyder her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ser nogle af mine billeder du ønsker, men de ikke er på din fortrukne stockshop. Du vil enten få mulighed for at købe billedet direkte hos mig, eller jeg vil undersøger mulighederne for, at udvide mine leverandør muligheder.

 

Kontakt

Om I levere en service eller et produkt, vil jeg gerne lave billeder til jeres virksomhed der fortæller jeres historie.

 

Fang mig i kontakt feltet eller direkte på 21430311.

Bare skriv

Hold dig ikke tilbage intet er for små eller dumt at spørge om, så bare send mig en besked!

Ps. Jeg er ofte ude, så en besked er lækker at modtage, så vender jeg tilbage snarest 🙂

14 + 15 =