Stock Billeder

Stockfoto af Fotograf Johny Kristensen.

Som mange andre fotografer, tager jeg en dejlig masse billeder hverdag, som jeg er godkendt til at levere til en række af de helt store stock billede databaser, Så sider du og leder efter nogle unikke stock billeder med nordisk look, Jeg har en del natur billeder, og billeder der egner sig til brug som baggrunde. I mit arbejde har jeg stor højde for plads til tekst og andre grafiske elementer, så fokusere på der skal være ro og stilet billeder, uden der kommer til at se for pæne og stilrene ud.

Du se mine portfolier hos de forskellige udbyder her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du ser nogle af mine billeder du ønsker, men de ikke er på dit fortrukken stock shop, så kan du enden købe billede direkte hos mig eller jeg vil gerne kigge på mulighede for at blive leverandør til flere steder end jeg er i dag.

 

 

KONTAKT MIG OG FÅ PERSONLIG HJÆLP

Har du et spørgsmål til mig, eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak om dit fotoprojekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og tryk "send" – så vender jeg hurtigt tilbage med et svar, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Intet er for stort eller småt – tværtimod.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.