StockBilleder

Leder du efter specifikke stockbilleder? Scroll ned i bunden af siden, hvor du finder links med direkte adgang til mine portfolio. Mon ikke du finder noget, du kan bruge? 

Stockbilleder af Fotograf Johny Kristensen.

Som mange andre fotografer, tager jeg en masse stockbilleder hver dag, som jeg er godkendt til at levere til en række af de helt store stockbillede databaser. Så sidder du og leder efter nogle unikke stockbilleder med et specifikt look er du velkommen til at tage et kig. Jeg har en del naturbilleder, og billeder, der egner sig til brug som baggrund. Når jeg tager stockbilleder tager jeg altid højde for, at der skal være plads til tekst og andre grafiske elemtenter. Derfor har er mine billeder altid rolig og stilet, uden at de nødvendigvis er for ‘pæne’ eller ‘stilrene’. 

Du kan se mine portfolier hos de forskellige udbyder her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ser nogle af mine billeder du ønsker, men de ikke er på din fortrukne stockshop. Du vil enten få mulighed for at købe billedet direkte hos mig, eller jeg vil undersøger mulighederne for, at udvide mine leverandør muligheder.