Eventfotograf i Aalborg – miljø- og stemningsbilleder

Som professionel eventfotograf i Aalborg og omegn er jeg specialiseret i at kunne tage ultraskarpe miljø- og stemningsbilleder til alle tænkelige events og arrangementer. Billeder, der fortæller en historie, og som kan skabe værdi for din virksomhed.

Kontakt mig allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan jeres  events kan foreviges – og bruges som effektfuldt billedmateriale i jeres markedsføring, så I skiller jer ud fra alle de andre. 

Få jeres budskab ud over rampen med miljø- og stemningsbilleder

Eventfotograf – ja, titlen beskriver i sig selv meget præcist, hvad det handler om: En fotograf ved events, der tager billeder løbende igennem det pågældende arrangement. Men så simpelt kan det faktisk ikke gøres. At være eventfotograf er nemlig meget mere end bare at klipse lidt tilfældige billeder hist og pist som dokumentation af en fest, et møde eller lignende. Det er kunsten at kunne tage retvisende og inspirerende miljø- og stemningsbilleder, der afspejler eventens aktiviteter, relationer og stemninger i et tilstræbt 1:1-forhold.

En naturtro og autentisk gengivelse af virkeligheden i billedformat, som efterfølgende kan anvendes af din virksomhed til en lang række formål.

Professionel og diskret eventfotograf – med linsen indstillet på jer

De store øjeblikke og vigtige begivenheder i din virksomhed udspiller sig kun i et begrænset tidsrum, og de er hurtigt væk, før man overhovedet nåede at se sig om. På samme måde opstår de små, gyldne momenter i arbejdsdagen pludseligt og momentant, hvorefter de forsvinder og måske bliver glemt. Både de store og de små øjeblikke kan I fastholde på arbejdspladsen med en eventfotograf på holdet – eller rettere sidelinjen.

Med min efterhånden lange erfaring som professionel eventfotograf er jeg specifikt skolet i at kunne agere den diskrete ”flue på væggen”, der observerer fra sidelinjen og indfanger de unikke momenter, der opstår i løbet af eventen. Mine kunder anerkender mig særligt for min evne til ikke at fylde i landskabet, men derimod lade mig naturligt integrere i miljøet. Det betyder, at I ikke vil lægge mærke til min tilstedeværelse, hvilket afspejler sig i billederne, der gengiver jeres naturlige adfærd, reaktioner, stemninger, personligheder og ikke mindst følelsen af at være en del af noget større.

Alt dette og mere til kan jeg indfange og formidle med mine miljø- og stemningsbilleder.

De gode stemningsbilleder har uanede anvendelsesmuligheder

Igennem mit erhverv og min dybe passion for fotografering har jeg efterhånden opbygget et indgående kendskab til, hvad et godt stemningsbillede kan – og hvor meget værdi det reelt set kan skabe for virksomheder.

Gode og stemningsfyldte billeder kan nemlig meget mere end blot at være skarpe og teknisk korrekte. De kan eksempelvis spille en afgørende rolle, når det kommer til branding og salg i og af virksomheder.

Eller give folk glæde, motivation og lyst til at være en del af noget større – et arbejdsfællesskab. De kan også formidle de små, vigtige momenter i virksomhedens dagligdag, fortælle hvor god den givne arbejdsplads er, og hvorfor lige netop jeres produkt er det bedste. Eller måske bidrage til at fremstille jeres mødelokaler som professionelle og glædesfyldte omgivelser, der giver optimale forudsætninger for at få tingene til at lykkes.

Anvendelsesmulighederne er mange, og du og dine medarbejdere vil kunne få stor brugsglæde af billederne – både til interne formål og ekstern kommunikation.

Din fotograf ved events, begivenheder, firmature, messer og enhver anden anledning

Er du på jagt efter en kompetent og erfaren fotograf til det kommende event i virksomheden, der kan tage unikke miljø- og stemningsbilleder i højeste kvalitet? Du behøver heldigvis ikke lede længere. Jeg er din lokale og pålidelige eventfotograf i Aalborg og omegn, og jeg og mit skarpindstillede kameraudstyr er altid parate til at hjælpe dig med lige nøjagtig den fotoopgave, du måtte stå med.

Min kunde- og opgaveportefølje spænder vidt og bredt, og jeg har erfaring med både små og mellemstore virksomheder. Som eventfotograf er der ikke den opgave, der er hverken for stor eller lille for mig. Jeg går til enhver opgave med samme gode indstilling, høje seriøsitet samt store interesse i og respekt for netop jeres behov.

Uanset hvorvidt der er tale om større events eller mindre, intime arrangementer, kan jeg garantere, at du modtager et tilfredsstillende slutprodukt.

Som eventfotograf kan jeg eksempelvis bookes til:

  • Produktplacering

  • Fredagsbarer

  • Interne kurser

  • Foredrag

  • Oplæg

  • Messer

  • Firmature

  • Jubilæer

  • Festlige begivenheder

Og meget andet.

Derudover bookes jeg ofte til at kunne tage billeder til evalueringsformål, så arrangørerne kan bruge billederne som dokumentation til efterfølgende at evaluere på eventet. På samme måde er stemningsbillederne yderst anvendelige til branding og storytelling – for eksempel i nyhedsbreve, på sociale medier og i anden form for ekstern kommunikation.

Kort sagt: Jeg står til jeres rådighed ved hvilken som helst anledning.

Lad miljø- og stemningsbilleder formidle virksomhedens hverdagskultur

Hver gang jeg som eventfotograf går til en opgave, er det min fornemmeste opgave og min stålsatte ambition at kunne gengive lige nøjagtig dét, som deltagerne til begivenheden oplever. Dette er en vanskelig disciplin og kræver forståelse for miljøet såvel som det tekniske fotoudstyr. To ting, jeg igennem min årelange erfaring på feltet har siddende på rygraden.

Jeg opererer med det nyeste, mest opdaterede og teknisk avancerede fotoudstyr, hvilket er din personlige garanti for at få billeder i absolut topkvalitet. Det betyder, at jeg netop kan fange den unikke stemning, følelserne, bevægelserne og de sociale relationer, der udspiller sig i det pågældende miljø. På den måde afspejler mine stemningsbilleder en 1:1-formidling af eventens forløb.

Disse autentiske stemningsbilleder kan bruges til at styrke virksomhedens image, brand og identitetsfortælling indadtil og udadtil. Det er jeres mulighed for at fastslå jeres tilstedeværelse og fremvise det miljø, som I til dagligt færdes og arbejder i. En unik mulighed for bogstaveligt talt at tegne et billede af, hvor attraktiv en arbejdsplads I har, og hvor særligt jeres arbejdsfællesskab er. Det er blandt andet disse værdier, jeg vil kunne frembringe, så de står knivskarpt på hvert billede.

Er du decideret på udkig efter reklamebilleder, kan du læse meget mere lige her.

Personlig eventfotograf med fokus på optimal kundeservice

Et samarbejde med mig betyder en god, sikker og pålidelig relation. Du møder altså ikke en hurtig og overfladisk eventfotograf, men derimod en personlig, nærværende og pålidelig eventfotograf, der lytter til dine behov og udøver sit arbejde med stor passion og altid et venligt smil på læben.

Jeg går ekstremt meget op i at skabe gode og personlige kunderelationer, og jeg sørger altid for at have kunden med hele vejen. På baggrund af jeres behov og ønsker strikker jeg et skræddersyet tilbud eller forløb sammen, der matcher jeres forventninger. Jeg tilbyder blandt andet at være til stede som fotograf ved jeres events lige fra start til slut – på lige fod med deltagerne. Dette muliggør, at jeg kan fange alt lige fra deltagernes ankomst og indledende forventningsglæde til stemningens og følelsernes taktvise udvikling undervejs. Og skulle I have specifikke krav eller særlige ønsker, tilpasser jeg selvfølgelig min service derefter.

Det er mit ønske at levere den absolut bedste kundeservice og -oplevelse til alle mine kunder. Det betyder blandt andet, at du altid kan forvente levering af dine billeder med ekspresfart, så du har filerne tilgængelige på din computer inden for få dage. Derudover kan jeg som en unik løsning tilbyde jer min ekspertise som fotograf på abonnement, hvis I har behov for at få taget nye og opdaterede billeder til virksomheden med jævne mellemrum.

Du kan få et overblik over mine priser lige her, og hvis du har yderligere spørgsmål til min service som eventfotograf eller andre ydelser, må du endelig ikke tøve med at kontakte mig enten via min hjemmesides online kontaktformular, telefon 2143 0311 eller e-mail mail@johnykristensen.dk. Jeg står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi tales ved!

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

15 + 1 =