Sportsfotograf

Sportsfoto, Action, bevægelse, styrke, Der sker meget når man udføre ens sport. Om det er Dans, fitness, fodbold, BMX eller noget helt andet, Så har jeg gennem mange års øvelse en stor erfaring med at fotografere sportsudøver lige fra de opstillede billede de at fange det, det hele handler om. Om det er portrætbillede med masser af power og styrke eller den lokale håndbold kamp, synes jeg det er fedt og være med, og vil glæder mig til at lave dine billeder

Jeg holder til i Aalborg og kan lave sportsbilleder i hele verden, har kamera klar til at forene fantastiske øjeblikke. Og når det gælder det unikke sports portræt kender jeg til en masse fede lokationer der kan være med til at give billede den rette oplevelse.

Lad mig hjælpe dig!

Når du henvender dig til mig, modtager jeg en mail med din henvendelse. Jeg sætter med derefter ned og tænker over dine ønsker og forespørgsler for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Jeg tager mig tiden til at give netop dig den bedst mulige fotooplevelse, og du vil derfor kunne opleve, at der ikke kommer svar lige med det samme, du har trykket 'send' - men svar lover jeg dig, at der kommer!
Jeg glæder mig til at høre om dit næste fotoprojekt.