Sportsfotograf

Jeg har mange års erfaring med at fotografere sportsudøvere i en lang række af sportsgrene. Jeg kan levere billeder af alt fra lokale idrætsbegivenheder til sportsportrætter af udøvere. Portrætfoto kan være både opstillede eller fanget som live action billeder under kampe eller turneringer. Jeg fanger action, styrke og stemning i mine billeder som sportsfotograf, om det er dans, fitness eller BMX.  Jeg er en sportsfotograf i Aalborg , men mit kamera er klar til at forene fantastiske øjeblikke i hele landet . Og når det gælder det unikke sports portræt kender jeg til en masse fede lokationer der kan være med til at give billede den rette oplevelse. Jeg tager billeder til alle former for events. Læs mere her eller kontakt med, så tager vi en uforpligtende snak. 

PROCEDURE

  • Du har et ønske eller et behov, men sikkert også en del spørgsmål og måske endda tvivl. Det er hér, hvor jeg kommer ind i billeder. Når du har sat lidt ord på dine ideer og ønsker, vender vi i fællesskab disse og du vil her få professionel sparring. Ring eller skriv til mig, og fyr alle de spørgsmål du eventuelt måtte have, løs. Du vil på ingen måde være bundet økonomisk når vi har lagt røret på.  
  • Jeres sportsbilleder har et formål på den ene eller anden måde. De skal enten bruges på en bestemt platform, i et katalog eller lignende. Derfor sætter jeg mig ordentligt ind i hvem du eller din virksomheds brandidentet er og hvor sportsbillederne skal bruges. På den måde sikres du billeder, der er taget målrettet mod at opfylde det givne formål. Både teknisk, i udtryk og alt hvad dette indebærer. Jeg møder altid op i god tid før jeg påbgynder shootet, så jeg er sikker på, at der er styr på både lys og udstyr. 
  • Når dine sportsbilleder er taget, bliver disse  kørt igennem en retouch-process. Her vil billederne blive givet det sidste touch, heurnder redigering og beskæring, hvilket skaber et harmonisk helhedsbillede når du skal bruge billederne.