fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Reklamefotograf i Aalborg

Professionel reklamefotograf, der har blik for markedsføring, og som kan skyde salgsfremmende og værdiskabende reklamebilleder til din virksomhed

Øg jeres brandværdi med professionelle reklamefotos

Som professionel reklamefotograf med mange års erfaring på CV’et er jeg specialiseret i at tage ultraskarpe reklamebilleder, der styrker din brandidentitet og sælger din kerneydelse – uanset hvilken type forretning du driver, og uanset hvor stor eller lille opgaven måtte være.

 

Med en personlig, kreativ og idérig tilgang til arbejdet skaber jeg unikke kvalitetsbilleder, der fortæller netop jeres historie, værdier og kommercielle budskaber. På den måde kan du få opdateret din hjemmesides billeder, så de udtrykker aktualitet, relevans og troværdighed i kundens øjne, så din virksomheds ansigt udadtil står knivskarpt og salgsbart.

Aalborg reklamefotografi
– giv din virksomhed et skarpt online visitkort

Det kan være vanskeligt at finde den rette reklamefotograf. Aalborg og omegn har en lang række bud på, hvem der kandiderer til at være Aalborgs reklamefotograf nummer ét, og det kan som virksomhed være svært at gennemskue, hvilken der er bedst.

 

Med mig som din samarbejdspartner er du garanteret en professionel, erfaren og personlig reklamefotograf, der kender sit kameraudstyr helt ud til fingerspidserne, og som med stor indlevelse og faglig seriøsitet leverer reklamebilleder, der både overbeviser, fortæller en historie og sælger.

 

De billeder, i præsenterer på jeres hjemmeside og jeres sociale medier, udgør jeres ansigt udadtil. Det er populært sagt virksomhedens ”onlinevisitkort”, der helst skal skabte et godt førstehåndsindtryk, indprente sig i hukommelsen og tiltrække besøg. Reklamebillederne fortæller jeres historie – herunder jeres mission, vision og værdier. At kunne fremvise de vigtige, små glimt og unikke øjeblikke fra virksomhedens hverdag er alfa og omega. Det er med til at personliggøre virksomheden over for jeres kunder, hvilket bogstaveligt talt er guld værd i salgsøjemed.

 

Det er derfor yderst vigtigt, at I løbende opdaterer jeres billeder for på den måde at tegne jeres virksomhedsprofil tydeligt op og samtidig demonstrere, at I er en dynamisk og handlekraftig virksomhed. Som jeres personlige og nærværende reklamefotograf kan jeg være behjælpelig med dels at skabe virksomhedens fortællinger og dels formidle disse i form af stemningsfulde og appellerende billeder, der skaber blikfang og øger jeres brandkendskab.

Gør markedsføring let som en leg med reklamebilleder, der sælger og skaber opmærksomhed om dit brand.

Stemningsfyldte reklamebilleder til alle typer virksomheder og brancher

Min kundeportefølje spænder vidt og bredt, og jeg har igennem min professionelle karriere som reklamefotograf i Aalborg og omegn arbejdet med alle tænkelige små og mellemstore virksomheder. Jeg har et enormt stort branchekendskab og ved, hvilke udfordringer og behov der rører sig ude i virksomhederne.

 

Eksempelvis bliver jeg ofte hyret som reklamefotograf af restauranter, caféer og lignende virksomheder inden for restaurationsbranchen, der har brug for hjælp til at kommunikere deres brand, services og madprodukter. Jeg tager æstetisk delikate og appetitvækkende madbilleder, som kan bruges til effektiv markedsføring på hjemmesider, i kogebøger og magasiner såvel som på de sociale medier. Jeg guider og vejleder dig til de rette valg af reklamebilleder, og min lange erfaring med samt dybe passion for netop food-branchen sætter mig i stand til at gengive madens autentiske og levende udtryk – i hvert enkelt reklamebillede.

 

Uanset hvilken branche jeres virksomhed måtte befinde sig i, står jeg klar til at være jeres personlige reklamefotograf – med garanti for et solidt og frugtbart samarbejde.

Portrætter og produkter har også reklameværdi

Reklamebilleder er et vidt begreb. Det handler ikke kun om at brande virksomhedens overordnede identitet og skabe opmærksomhed blandt de potentielle kunder. Det handler i den grad også om at skabe effektfulde og retvisende fortællinger på produkt- og individniveau.

 

Som reklamefotograf tager jeg skarpe produktbilleder, der iscenesætter dine produkter i et salgsfremmende lys, så de kommer til at stråle på din webshop. Min sans for detaljer i kombination med min viden om og erfaring med visuel markedsføring sikrer dig perfekte packshots og imagefotos, der sælger dine produkter og styrker din virksomheds brandidentitet.

 

Hvis din forretning ikke er spundet op omkring hverken fysiske produkter eller serviceydelser, kan du bruge dig selv eller dine medarbejdere som salgsværktøj. Jeg tilbyder målrettede og professionelle portrætfoto, der eksempelvis enten kan udformes i klassisk stil i et studie eller i form af stemningsbilleder in motion og action. Disse personbaserede reklamebilleder kan være med til at opbygge troværdighed og tillid omkring din kerneforretning samt sætte et personligt billede på virksomheden.

Certificeret Aalborg-reklamefotograf med styr på visuel markedsføring

Som Aalborg-reklamefotograf drives jeg af konstant at udvikle min faglighed. Jeg holder mig altid opdateret på, hvad der trender lige nu og fungerer bedst inden for erhvervet reklamefotograf. Dette har blandt andet ført til, at jeg aktivt har valgt at specialisere mig som kundemagnetisk fotograf.

 

Det betyder, at jeg besidder en enormt stor viden om og ekspertise i stemningsskabende produktbilleder. Det vil sige image-billeder, der kan anvendes til målrettet markedsføring mod netop din(e) målgruppe(r) – eksempelvis som promoveringsmateriale på diverse digitale og sociale platforme. Med disse stemningsfulde miljøskildringer kan du fremhæve gode sider af din virksomhed, skabe blikfang og ikke mindst formidle jeres kernekompetencer på en attraktiv og iøjnefaldende måde.

Din lokale reklamefotograf i Aalborg – med fokus på kunden og det gode resultat

Mangler du en pålidelig, nærværende og fagligt dedikeret reklamefotograf til at skabe unikke reklamebilleder, der kan sælge dine produkter og styrke din virksomheds brand og image udadtil? 

 

Jeg er din lokale reklamefotograf i Aalborg og omegn, og jeg står altid klar til at varetage lige præcis den opgave, du har brug for hjælp til. Ingen opgave er for stor eller for lille, og jeg stiller mig kun tilfreds med det bedste slutresultat. Men jeg har ikke kun indstillet linsen på det gode slutresultat. Alle mine samarbejder er opbygget omkring et stålsat fokus på kunden. Jeg sætter dig og din virksomhed i centrum og tilstræber altid at levere den absolut bedste kundeservice – tilpasset nøjagtig efter dine behov.

 

For at gøre samarbejdet og processen så nem og simpel for dig som muligt, tilbyder jeg som en af ganske få på markedet en tilpasset abonnementsløsning til dig og din virksomhed. Vi laver sammen en skræddersyet plan for, hvornår det passer jer bedst, at jeg kommer på besøg i virksomheden og fotograferer. Du kan læse meget mere om mig som din personlige reklamefotograf på abonnement og få et generelt overblik over mine ydelser og priser her.