Portrætbilleder 

Et portrætbillede kan for dig og virksomheden være en vigtig værktøj for at skabe succes. Med kreative og opfindsomme portrætfotos kan man skille sig ud fra mængden og det kan give dig en fantastisk fordel på grund af den måde, vi bruger de sociale medier i dag. De nærmest ubegrænsede muligheder for brugen af portrætfotos på facebook, LinkedIn, i nyhedsbreve, på intranet, hjemmeside eller i pressen giver mulighed for at præge dit og dine medarbejderes image, og som fotograf kan jeg fange dig fra lige netop din bedste side.

Det nyskabende og inspirerende portrætbillede skal indfange personlighed og skydes i det helt rigtige øjeblik og på det helt rigtige sted, så om vi skal mødes på mit kontor i Aalborg, i studiet i, på din arbejdsplads eller en selvvalgt location, det er helt op til dig. Jeg arbejder i hele verden.

 

Book den næste portræt fotografering.

Du kan booke den næste portræt fotografering i booking formularen her på siden og vælge den tid er passer dig, Så kan du i ro vælge den bedste løsning der passer til dig.

Er du den mindste usikker på hvad du skal, hold dig endelige ikke tilbage med at tage kontakt!

 

Kontakt Johny og få den hjælp

Udfyld nedestående felter og tryk på "send" så vender jeg tilbage med det rette svar. Intet er for småt eller for stort. Det er altid helt uforpligtende og kontakte mig.