Plakater og posters med fotokunst

Kunst, der giver liv på væggen

Trænger du til lidt nyt at se på? Så er det måske på tide at give hjemmet og dine vægge en (lille) makeover.

I stedet for at rykke rundt på hele stuen (og gå i panik, fordi det måske var bedre, som det stod før), kan du gøre en stor forskel med en lille ting: Skift det ud, du har på dine vægge. 

Plakater er hurtige at hænge op, og alligevel kan de gøre en stor forskel i et rum. Og det bedste af det hele? Du kan give dit hjem et helt andet udtryk – uden at vælte budgettet.

Find den plakat, der passer perfekt hjem til dig lige her:

Giv dit hjem et nyt udtryk med plakater og posters med fotokunst

Fotokunst på væggene åbner for en verden af muligheder – fotografiske plakater kan mixes og matches med lige præcis det, du er til. Når du blander eksempelvis fotokunst med malerier, plakater med tekst og så videre, kan du skabe dit eget, unikke udtryk, så man ikke er i tvivl om, at det er dig, man er hjemme hos. 

 

Er du lidt i tvivl om, hvordan du skal indrette dine vægge med fotoplakater? No worries – jeg har samlet mine bedste tips herunder, så din bolig bliver boligblads-værdig på ingen tid.

Fotografens bedste tips til at indrette sig med fotokunst

  • Vælg de fotoplakater, der har den stemning, du går efter. Naturplakater med fotografier er eksempelvis gode til at skabe ro, dybde og stemning. 
  • Tænk i kontraster. Vil du gerne have flere billeder op at hænge som de populære billedvægge? Så er mit bedste tip at tænke i kontraster. Fotoplakater, som dem du finder her på siden, fungerer godt sammen med malerier og grafiske billeder – fx plakater med tekst. 
  • Vælg de billeder, du gerne vil have op at hænge sammen. Læg dem ud på gulvet, og prøv at skifte dem rundt, til du er tilfreds – det er nemmere at se, hvordan det fungerer sammen på den måde, så du bliver tilfreds i sidste ende (og går det helt galt, er det heldigvis nemt at lave om, hvis man lige har polyfilla ved hånden)

Hvem er fotografen? Mød mig, der står bag kameraet

Fotografen bag de foto posters, du finder her på siden, er mig, Johny Kristensen. Jeg har haft et kamera mellem hænderne, lige så længe jeg kan huske. Det stod måske ikke ligefrem i kortene, at jeg skulle være fotograf – men nu har jeg alligevel været professionel fotograf siden 2010. 

 

De billeder, du finder her på siden, er dem, jeg slet ikke kan lade være med at tage. Derfor vil de fleste motiver have naturen som gennemgående element. Det er mit tilflugtssted, der giver mig ro og velvære – og det er præcis det, jeg håber, at motiverne vil gøre hjemme hos dig. 

 

Du kan følge mit arbejde på min hjemmeside og på Instagram @fotograf_johnykristensen

Få fingrene i din plakat her – eller glæd en, du holder af

Giv dig selv eller en du holder af noget nyt, smukt at kigge på med en af de fotokunst-plakater, du finder her på siden. 

 

Du skal blot bestille – så sørger jeg for at sende dem hjem til dig. 

 

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på mit arbejde? Jeg har altid tid til en snak med dig – du skal blot kontakte mig her. 

 

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling. 

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 21430311.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

14 + 10 =