Mød holdet: Det er os, der får det hele til at ske

Johny Kristensen

FOTOGRAF & INDEHAVER

Det er mig, der er primus motor i biksen. Det vil sige, at det er mig, der står bag kameraet, og det er mig, der giver dig kompetent sparring på dit projekt.  Og selvom vi er blevet lidt flere på holdet, siden det hele startede tilbage i 2010, er det stadig mig, du møder og får i røret, når du ringer.

Mig og mine ydelser kan du blive klogere på lige her. Så i stedet for at “kede” dig med det, får du 5 hurtige facts om mig, min vision og min måde at gå til fotograffaget på ⤵

Her er 5 hurtige facts om mig:

1. Som den første fotograf i Danmark blev jeg i 2017 certificeret i Emotionelle Kundetyper. Det betyder, at jeg ved præcis, hvad der skal til, for at vi rammer din målgruppe lige i hjertekulen.

2. Jeg brænder ikke bare for fotografi, lys og farver. Jeg brænder for dig og din virksomhed. Det vil du hurtigt mærke, og det skinner igennem alle processer både før, under og efter selve fotograferingen. Når du arbejder med mig, får du derfor ikke bare gode billeder. Du får en god oplevelse, kompetent sparring og billeder, der virker

3. Jeg er ikke bange for at sige tingene, som de er – og det kommer dig til gode. Jeg vil hellere give dig et (lille) skub, så du bliver endnu bedre, end jeg vil tale dig efter munden – så du ender med et resultat, der ikke rigtig rykker noget. Derfor skal jeg nok sige, hvad der fungerer (og hvad der ikke gør). 

4. Jeg ved godt, at det ikke er alle, der er rutinerede linselus. Derfor bruger jeg præcis den tid, ethvert projekt kræver – for de bedste billeder får du, når stemningen er hyggelig, tryg og afslappet.

5. Jeg er friluftsmenneske med stort F. Jeg elsker at pakke rygsækken og tage ud i naturen – og så har jeg været tilknyttet KFUM-spejderne i en menneskealder, hvor jeg i dag sidder som bestyrelsesmedlem. 

5 ting, Johny ville tage med på en øde ø:

1. Vandflaske

“Jeg vil jo gerne have noget at drikke, og samtidig kan en vandflaske bruges til mange forskellige ting. Man kan opsamle vand med den, og så kan man altid have den med sig”. 

 2. Trangia-sæt

“Mad skal der til! Med det her sæt kan jeg lave mad, uanset vejr – og så behøver jeg ikke at bekymre mig om hverken kulde eller kold mad”. 

3. Champagne

“Der er altid en grund til at drikke champagne!

4. Sovepose

“Med en sovepose kan jeg både holde varme ude og inde, og at holde kropstemperaturen og få hvilet er essentielt for overlevelse. Og nå ja, så kan etuiet af soveposen jo også bruges som fiskenet”

5. Multitool

“Den her taler næstens for sig selv. Skulle jeg være så heldig at få fingrene i en kokosnød eller en fisk, er det rart nok at kunne tilberede det. Derudover kan den bruges til at snitte bestik og småpinde til et bål”.

Inna

RETOUCHER

Inna er ansat som retoucher. Det betyder, at det er hendes opgave at redigere billeder, så de sidder lige i skabet. Inna er så at sige den, der lægger sidste (vigtige) hånd på værket. 

Inna er selv fotograf – og en dygtig en af slagsen. Inna specialiserer sig (modsat mig) i at tage billeder for privatpersoner, hvor hun særligt brillerer, når det kommer til børne- og familiebilleder i smukke omgivelser.

Og den opgave løser hun til UG, for hun ved præcis, hvordan man skaber ro og tryghed – og det gør hende til en vanvittig dygtig børnefotograf. 

Når Inna ikke sidder foran computeren og retoucher eller har fingeren på udløseren, er hun sammen med sin skønne familie bestående af mand og tre smukke unger.

Slå et smut forbi Innas Instagram @innastelmakh for at se hendes flotte arbejde – og så skal du selvfølgelig bare hive fat i hende, hvis du har en opgave, der står Inna på!

5 ting, Inna ville tage med på en øde ø

1. Solhat

“Nu er det måske ikke det mest praktiske at smøre solcreme i hovedbunden, og nu ved jeg jo ikke, hvor lang tid, jeg skal være fanget på øen – så derfor tager jeg også en god strandhat med, så jeg kan passe på både ansigt og hovedbund”. 

2. Solcreme

“Der skal mere end en solhat til, hvis jeg virkelig skal være rustet til et liv på en øde ø med masser af sol – og knap så meget skygge. Så selvfølgelig skal jeg også have en solcreme med, så jeg kan passe på min hud”.

3. Notesbog

“Jeg tager en notesbog med, så jeg kan skrive mine oplevelser ned (de kan trods alt ende med at blive mange penge værd!)”. 

4. Kamera

“Jeg har altid mit kamera med, og en tur på en øde ø er absolut ingen undtagelse! På den måde kan jeg både forevige min tid på øen, mens jeg samtidig har noget at give mig til”.

5. Telefon

“Der er jo ingen, der har sagt, man ikke må ringe til dem derhjemme – eller ringe efter hjælp! Så jeg tager min telefon med (til nødsituationer, min daglige dosis Instagram og kigge på billeder af min familie)”. 

(og Inna mestrer ikke begrænsningens kunst, så…)

6. Kniv

“Nu skal alt jo ikke gå op i hat og briller, så jeg tager også en praktisk lille kniv med, der forhåbentlig gør det lidt lettere at klare sig på en øde ø – og så har jeg selvfølgelig valgt at tage en smart kniv med, der kan lidt af hvert”. 

7. Tændstikker

“Jeg tænker, at det godt kan blive lidt koldt om natten, og så er det alligevel rart at kunne tilberede sin mad, så jeg smider også en pakke tændstikker med i tasken”.

Andrea

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

Andrea er hende, der får budskaberne ud over rampen.

Hun er en vaskeægte kommunikations- og marketing-blæksprutte, der har kompetence-kassen fuld af alverdens redskaber.

Andrea er altså min en-mands-kommunikationsafdeling, der sørger for Instagram, Facebook, LinkedIn, hjemmeside, e-mail marketing – og alt derindimellem.

Får jeg en skør idé (og ja, dem får jeg mange af!), er det som regel Andrea, jeg kaster din idé i hovedet af. 

Andrea kalder egentlig sig selv for copywriter, men hun har erfaring med det meste inden for content marketing – og hun kaster sig gerne ud i lidt af hvert med ægte Pippi-attitude (“Det har jeg ikke prøvet før… Det er jeg garanteret god til!)

5 ting, Andrea ville tage med på en øde ø:

1. Solbriller

“Jeg hader at få sol i øjnene – og som en garvet taxachauffør engang fortalte mig, så får man altså hovedpine, hvis man flere timer om dagen er nødt til at knibe øjnene sammen. Og let’s face it: Bare fordi, man er mutters alene, gør det jo ikke noget, hvis man ser lidt sej ud (er overbevist om, at Tom Hanks havde klaret det markant bedre i Cast Away med et par solbriller)” 

2. Solcreme

“Der er nok rigtig mange ting, der kan tage livet af en på en øde ø. Derfor synes jeg ikke, der er nogen grund til at udfordre skæbnen ved at tilføje til den liste. Så selvfølgelig har jeg en kradsbørstig solcreme med i tasken”. 

3. Min kat

“Kæmpe dilemma. Hvem tager man med på en øde ø: Kæresten eller katten? Der valgte jeg at gå med den åbenlyse. Så jeg tager selvfølgelig min kat med”. 

4. Kaffe 

“Jeg er ikke til meget sjov, før jeg har set bunden af kaffekop nummer to. Og hvis jeg skal klare mig bare nogenlunde på en øde ø, skal der kaffe til – jeg tænker ikke, der er nogen grund til at give mig selv endnu dårligere vilkår, før jeg overhovedet er taget afsted”. 

5. Mobil

“Set i retrospekt var det her måske ikke den mest rationelle beslutning på pakkelisten (modsat alle de andre ting, jeg tager med). For jeg forventer altså ikke, at Stofa rækker så langt. Men så kan jeg da tage forevige min tid på den øde ø med billeder, som jeg så kan bruge i den bog, jeg udgiver, når jeg kommer hjem – og tjener boksen på”.

Medya

STUDENTERMEDHJÆLPER

Medya er ansat som studentermedhjælper, og noget af det, hun bruger mest tid på, er at holde godt og grundigt styr på stock-fotos – og det er bestemt ikke en lille opgave. For det kræver tålmodighed i verdensklasse at sidde med et væld af portaler, billeder og tags til hvert eneste billede.

Men Medya kan mere end at være voldsomt struktureret – hun er vild med at fotografere, og så bor der en grafiker af format inde i hende, som en dag springer ud og tager røven på os alle sammen. 

Når Medya ikke sidder på kontoret med os andre, uddanner hun sig til digital konceptudvikler – og så har hun allerede en uddannelse som grafisk designteknolog med i rygsækken. 

5 ting, Medya ville tage med på en øde ø:

1. Polaroid-kamera

“Jeg kan slet ikke forestille mig at være på en øde uden et kamera, så det tager jeg selvfølgelig med. På den måde får jeg billeder og minder derfra, samtidig med at det bliver nemmere at finde det gode i at være strandet på en øde ø”. 

2. Ur

“Jeg tager et ur med for at beholde nogle af de rutiner og den hverdag, jeg kender hjemmefra. Så ved jeg eksempelvis, hvornår det er spisetid, hvornår det er tid til at gå i seng og så videre – og jeg tænker, det kan være med til at sikre, jeg ikke bliver helt bims”. 

3. Høretelefoner (og mobil)

“Jeg har pakket høretelefoner og mobil, fordi jeg gerne vil kunne høre musik”.

4. Notesbog

“Jeg kan i forvejen få timevis til at gå med at tegne og male, så selvfølgelig skal jeg have pen og papir med på øen!”

5. Solcreme

“Jeg vil gerne passe på min hud og mig selv, og det gør man bedst med en solcreme med slag i – så den er selvfølgelig også på pakkelisten”. 

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

8 + 2 =