Om Johny Kristensen

Fotograf i Aalborg

– At fotografere er ikke bare en opgave eller et produkt, det er en del af mig ( Johny Kristensen ). Jeg brænder for at forene lys og farver og for at fortælle historier gennem billeder. Jeg går tæt på med mit kamera og prøver altid at fange virkeligheden, som den er, når min finger klikker på udløseren. Jeg laver billeder, som indkapsler øjeblikket og fremstiller den nøgne sandhed. I min optik er verden et dejligt sted, der skal opleves, og derfor er jeg ikke bange for at gå på opdagelse, opleve, eksperimentere og erfare, alt sammen med respekt for andre og den verden, jeg bevæger mig i.

Min rejselyst

– Som person har jeg stor rejselyst og holder af at møde andre kulturer samt bevæge mig rundt i hele verden. Om det er i bil, fly eller med luftballon, (hvilket jeg glæder mig til at skulle prøve), så er det en glæde for mig at rejse rundt. Jeg giver ikke op eller takker nej, selvom jeg skal sidde 12 timer i en bil udad en varm og tør ørkenvej eller køre flere timer på en af Europas lange, sorte og kedelige asfalterede motorveje. Glæde og lysten til at opleve verden er altid stor og opvejer alverdens trivialitet og banalitet.

Min lyst til og iver for at rejse betyder også, at jeg altid er frisk på at løse en opgave hvad enten det er i Skagen eller i London. Men jeg løser også opgaver inde i Aalborg by, hvor jeg kan være på pletten i løbet af 10 min til jernhesteryg.

Jeg har altid fotograferet. Lige siden jeg var 12 år og har været fanget af linjer, farver og lys. Mange af mine første billeder er taget med et analog kamera, som min mor havde. Til fødselsdage knipsede jeg løs og havde kun de 24 billeder, som var i filmen. Så det handlede om at få det til at passe, for jeg måtte kun bruge den ene film rulle.

Efter noget tid fik jeg anskaffet mig et digitalkamera og så skulle verden udforsket. I årenes løb er det derfor blevet til mange fede oplevelser med mit kamera.

Senest har det bl.a. været en reportagetur til New York, London og Island.

 

Du skal være mere end velkomme til at kigge rundt på siden og jeg vil rigtig gerne vis dig mit portfolie som du ser her 

Ses på den anden side
– Johny Kristensen

Du kan booke en Portræt fotografering her 

 

KONTAKT MIG OG FÅ PERSONLIG HJÆLP

Har du et spørgsmål til mig, eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak om dit fotoprojekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og tryk "send" – så vender jeg hurtigt tilbage med et svar, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Intet er for stort eller småt – tværtimod.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.