Kundemagnetisk fotograf 

Det handler om at tiltrække kunder – ikke at jage dem

Jeg er, som den første fotograf i Danmark, certificeret som kundemagnetisk fotograf i Emotionelle Kundetyper® ved Kundemagneterne. Og hvad betyder det for dig? Det betyder, at jeg er uddannet til at målrette mit arbejde mod forskellige kundetyper, så du får fotos, der får lige præcis din målgruppe til at reagere. Når jeg arbejder med kundetyper, arbejder jeg med fire forskellige typer: Rød, gul, blå og grøn.

Og den tilgang kan komme dig til gode – min erfaring som kundemagnetisk fotograf og ekspertviden om kundetyper betyder nemlig, at du kan få lavet eksempelvis portrætbilleder, der er skræddersyet til at tiltale den målgruppe, du markedsfører dig mod. 

Skal vi ramme din målgruppe lige i hjertekulen? 

Jeg kan både finde frem til og rådgive dig om din målgruppe, så vi sammen får skabt det bedste billede af dig. Ved du allerede selv, enten gennem workshoppen hos Kundemagneterne eller deres onlineworkshop, hvilken kundetype d skal målrette dig efter? Intet problem! Så er det bare mit udgangspunkt i dit arbejde for dig.

Jeg er uddannet fra hold nummer 2, der blev færdig med certificering i Emotionelle Kundetyper® i Aalborg i 2017.

Jeg har ekspertisen til at vide, hvad der skal til for at lave de billeder, du har brug for – uanset om de er røde, gule, blå eller grønne. Jeg står klar med råd og sparring, og jeg hjælper dig gennem hele processen – lige til du står med de færdige billeder i hånden. 

Har du brug for (mere) hjælp til at ramme din målgruppe? Så ved jeg, hvem du skal hive fat i

Skal hele markedsføringen have en overhaling? Så kan jeg sætte dig i kontakt med de helt rette mennesker – jeg kender nemlig flere svine-dygtige mennesker, der alle er eksperter i emotionelle kundetyper. Det betyder, at jeg kan hjælpe dig med en 360-graders løsning, uanset lokation, kundetype og ydelse.

Se dét kalder jeg nem og overskuelig markedsføring.

Er du blevet nysgerrig på kundemagnetisk markedsføring? Og hvad det vil sige at være fotograf certificeret i Emotionelle Kundetyper®? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig eller besøge Kundemagneterne – der er alle muligheder for, at optimere dit salg. øge tilstrømningen af kunder til din virksomhed og få dit brand eksponeret. 

Er du ikke helst skarp i de forskellige kundetyper? Jeg hjælper dig hjertens gerne med at finde frem til lige netop den eller de kundetyper, du bør markedsføre dig mod.

Og ellers kan du få en kort intro til de forskellige kundetyper herunder ⤵

Røde billeder – sådan kommunikerer du rødt

De røde kundetyper søger det nye. De er trendsættere og har ofte et stærkt budskab, de gerne vil nå ud til deres kunder med gennem billederne.

Gule billeder – sådan kommunikerer du gult

Billederne for den gule kundetype skal være varme, ærlige og nærværende. Det skal lyse ud af dem, at det er personen på og personligheden bag billedet og ikke produktet, man som kunde handler hos.

Blå billeder – sådan kommunikerer du blåt

For de blå kundetyper handler det om at signalere noget storslået og prestigefyldt. Billederne skal være rummelige med højt til loftet og indeholde en indfangelse af muligheden for at nå noget større.

Grønne billeder – sådan kommunikerer du grønt

Når du skal fange den grønne kundetype skal billederne være enkle og taget i deres daglige omgivelser, så der derved virker trygge og autentiske.

Tag de første skridt mod en mere effektiv markedsføring i dag

Målrettet markedsføring er nu engang det mest effektive – det er nemlig med til at sørge for, at du bruger dine surt tjente markedsføringskroner der, hvor det faktisk gør en forskel. Og med kundemagnetisk markedsføring, får du lige præcis det: Markedsføring, der drager dine kunder. 

Uanset om du er grøn eller garvet i kundetyper, står jeg altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette løsning.

Så tag de første skridt mod smartere markedsføring i dag og hiv fat i mig med det samme – du kontakter mig lige her nedenunder.

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

2 + 7 =