Kontakt fotograf Johny Kristensen

Er vi et match? Smid mig en besked og lad os finde ud af det!

Vil I sikre jer, at I er de første, kunden tænker på i jeres branche? Så er det guld værd at have en skarp og genkendelig visuel profil – og det er her, jeg kommer ind i billedet.

Jeg springer ud af sengen hver eneste morgen (med julelys i øjnene) for at hjælpe mine kunder med netop dét: At sørge for, at de adskiller sig visuelt og designmæssigt fra deres konkurrenter med flotte og dynamiske eventbilleder eller erhvervsportrætter.

… og der er altid tid i min kalender til dig

Skal vi se, om vi er et match? Der er altid kaffe på kanden, og jeg tager hellere end gerne en helt uforpligtende snak med dig.

Skal budgettet gå op i en højere enhed? Så giver jeg altid gerne en uforpligtende pris på netop dit projekt – du spørger bare. Og ellers kan du se mine priser her >>

Har du en haster? Intet problem – det er jeg sikker på, vi nok skal finde ud af. Du ringer eller sender bare en besked til 21430311, så tager vi den derfra.

 

Skulle vi tage den snak? Send en besked i min retning ⤵

13 + 2 =

Mød holdet: Det er os, der får det hele til at ske

Johny Kristensen

FOTOGRAF & INDEHAVER

Det er mig, der er primus motor i biksen. Det vil sige, at det er mig, der står bag kameraet, og det er mig, der giver dig kompetent sparring på dit projekt.  Og selvom vi er blevet lidt flere på holdet, siden det hele startede tilbage i 2010, er det stadig mig, du møder og får i røret, når du ringer.

Mig og mine ydelser kan du blive klogere på lige her. Så i stedet for at “kede” dig med det, får du 5 hurtige facts om mig, min vision og min måde at gå til fotograffaget på ⤵

Her er 5 hurtige facts om mig:

1. Som den første fotograf i Danmark blev jeg i 2017 certificeret i Emotionelle Kundetyper. Det betyder, at jeg ved præcis, hvad der skal til, for at vi rammer din målgruppe lige i hjertekulen.

2. Jeg brænder ikke bare for fotografi, lys og farver. Jeg brænder for dig og din virksomhed. Det vil du hurtigt mærke, og det skinner igennem alle processer både før, under og efter selve fotograferingen. Når du arbejder med mig, får du derfor ikke bare gode billeder. Du får en god oplevelse, kompetent sparring og billeder, der virker

3. Jeg er ikke bange for at sige tingene, som de er – og det kommer dig til gode. Jeg vil hellere give dig et (lille) skub, så du bliver endnu bedre, end jeg vil tale dig efter munden – så du ender med et resultat, der ikke rigtig rykker noget. Derfor skal jeg nok sige, hvad der fungerer (og hvad der ikke gør). 

4. Jeg ved godt, at det ikke er alle, der er rutinerede linselus. Derfor bruger jeg præcis den tid, ethvert projekt kræver – for de bedste billeder får du, når stemningen er hyggelig, tryg og afslappet.

5. Jeg er friluftsmenneske med stort F. Jeg elsker at pakke rygsækken og tage ud i naturen – og så har jeg været tilknyttet KFUM-spejderne i en menneskealder, hvor jeg i dag sidder som bestyrelsesmedlem. 

Medya

STUDENTERMEDHJÆLPER

Medya er ansat som studentermedhjælper, og noget af det, hun bruger mest tid på, er at holde godt og grundigt styr på stock-fotos – og det er bestemt ikke en lille opgave. For det kræver tålmodighed i verdensklasse at sidde med et væld af portaler, billeder og tags til hvert eneste billede.

Men Medya kan mere end at være voldsomt struktureret – hun er vild med at fotografere, og så bor der en grafiker af format inde i hende, som en dag springer ud og tager røven på os alle sammen. 

Når Medya ikke sidder på kontoret med os andre, uddanner hun sig til digital konceptudvikler – og så har hun allerede en uddannelse som grafisk designteknolog med i rygsækken. 

Trine

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG & BILLEDBEHANDLER

Trine er først og fremmest ansat som tekstmagiker – altså som den, der tryller på tasterne og formulere tekster til stort set alle mine platforme.

Her sørger hun til dagligt for indholdet på min websitet, Instagram, Facebook, LinkedIn og alt der imellem.

Trine har selv elsket at fotografere i mange år, og har øje for det tekniske twist, når det kommer til efterbehandling af billeder. Med andre ord er hun også den, der lægger sidste hånd på værket.

Når Trine ikke sidder foran computeren, kan du ofte finde hende udenfor med kameraet i hånden, da hun er stor naturelsker.

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi – du finder mit kontor og studie her:

 

Fyensgade 34A (Baghuset)
9000 Aalborg

Tlf. 31354556
Email: mail@johnykristensen.dk

CVR-nr. 3569 7799