fbpx

Johny Kristensen

Kontakt

Skal vi se, om vi er et match? Der er altid kaffe på kanden, og jeg tager hellere end gerne en helt uforpligtende snak med dig.

Mød holdet

Det er os, der får det hele til at ske!

Johny Kristensen

FOTOGRAF & INDEHAVER

Det er mig, der er primus motor i biksen. Det vil sige, at det er mig, der står bag kameraet, og det er mig, der giver dig kompetent sparring på dit projekt. Og selvom vi er blevet lidt flere på holdet, siden det hele startede tilbage i 2010, er det stadig mig, du møder og får i røret, når du ringer.

 

Mig og mine ydelser kan du blive klogere på lige her. Så i stedet for at “kede” dig med det, får du 5 hurtige facts om mig, min vision og min måde at gå til fotograffaget på.

Her er 5 hurtige facts om mig:

Ida

Fotograf

Ida er ansat som fotograf, og gør et forrygende stykke arbejde i mit navn. Hun sørger nemlig primært for at indfange boligbilleder for vores kunder, men er naturligvis også inde over alverdens andre kreative fotoopgaver.

 

Ida kommer oprindeligt hele vejen fra Aarhus, hvor hun har læst en uddannelse i fotografi på Medieskolerne i Viborg. Hun er efterfølgende faldet til i Aalborg by, hvor hun bruger tiden uden for arbejde på at dyrke sine fritidsaktiviteter. 

 

Før hun kom under mine vinger, har Ida haft elevplads ved Aarhus Universitet, og kan også fremvise et imponerende portfolie som tidligere selvstændig.

Mike Stuart

Medya

Grafiker

Medya er ansat som grafiker, og sidder med en masse forskellige ting. Hun er uddannet som Digital Konceptudvikler fra UCN i Aalborg.


Noget af det hun bruger mest tid på, er at holde godt og grundigt styr på stock-fotos – og det er bestemt ikke en lille opgave.

Derudover redigerer Medya også videoer til vores forskellige kunder, som blandt andet timelapse-videoer. Her sørger hun for at gemme billeder for alle de steder vi har timelapse kamera siddende, og ender projektet med at sammensætte en kort video der fremviser hele processen. 

 

Medya har også arbejdet på den nuværende hjemmesiden, og sørger for at holde den opdateret. 

Mike Stuart