En Dans 

Fotoprojekt af fotograf Johny Kristensen

Jeg har altid syndes at action foto har være meget spænde og fangende, Og har altid være meget fasineret af den fortælling man kan lave igennde action billeder. Dans er en smuk sport med en utrolig styke bag, som jeg gerne vil prøve at fange og fortælle ud.

Danserne der optræder er:

Agnes Heshe Moeslund

Emilie Blagstrup Dahl

Laura Amalie Nøhr Bloksgaard

Nicoline Skytte Pedersen

Signe Voldby

Lad mig hjælpe dig!

Når du henvender dig til mig, modtager jeg en mail med din henvendelse. Jeg sætter med derefter ned og tænker over dine ønsker og forespørgsler for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Jeg tager mig tiden til at give netop dig den bedst mulige fotooplevelse, og du vil derfor kunne opleve, at der ikke kommer svar lige med det samme, du har trykket 'send' - men svar lover jeg dig, at der kommer!
Jeg glæder mig til at høre om dit næste fotoprojekt.