En Dans 

Fotoprojekt af fotograf Johny Kristensen

Jeg har altid syndes at action foto har være meget spænde og fangende, Og har altid være meget fasineret af den fortælling man kan lave igennde action billeder. Dans er en smuk sport med en utrolig styke bag, som jeg gerne vil prøve at fange og fortælle ud.

Danserne der optræder er:

Agnes Heshe Moeslund

Emilie Blagstrup Dahl

Laura Amalie Nøhr Bloksgaard

Nicoline Skytte Pedersen

Signe Voldby

 

KONTAKT MIG OG FÅ PERSONLIG HJÆLP

Har du et spørgsmål til mig, eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak om dit fotoprojekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og tryk "send" – så vender jeg hurtigt tilbage med et svar, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Intet er for stort eller småt – tværtimod.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.