Fotokursus – Lær dit kamera at kende

Fotokursus her er til dig der bruger dit kamera enden i din dagligdag hvor du har opgaver som kræver du kan taget et godt billede uden det kræver en fotograf med lamper osv.
Kurset lærer dig følgende.
  • Komme i dybden med dit kamera.
  • Lærer om hvornår du skal gøre hvad for at være sikker på at dine billeder fungere i den situation du står i.
  • Komme rundt om hvornår auto og manuelt funktioner kan være nemt for dig
  • Komme i bund med hvad der skal til for at få et skabt billede, og kende dit kameras grænser.
  • Udnytte dit kamera bedst muligt, så du kan få mest udad dine billeder.
  • Redigere dine billeder ud det bliver indviklet, men på en nem måde.

Kursus ramme tager udgangspunkt i dig som deltager, det er et kursus hvor der kun er plads til en person evt med en ven eller kolleger. for at sikkere at du samme med det kamera du bruger kan få mest ud af kurset og du kommer hjem efter kurset.

Kursus finder som udgangspunkt sted i aalborg for at kunne komme ud og fotografere de forskellige elementer og få læring helt ind.

 

[bpscheduler_booking_form]

Kursus Spørgsmål

Lad mig hjælpe dig!

Når du henvender dig til mig, modtager jeg en mail med din henvendelse. Jeg sætter med derefter ned og tænker over dine ønsker og forespørgsler for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Jeg tager mig tiden til at give netop dig den bedst mulige fotooplevelse, og du vil derfor kunne opleve, at der ikke kommer svar lige med det samme, du har trykket 'send' - men svar lover jeg dig, at der kommer!
Jeg glæder mig til at høre om dit næste fotoprojekt.