fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Dronevideo

Tag din markedsføring til nye højder

Mange kan nok huske den første gang, de sad i flyveren og kiggede ud ad vinduet. Den summende fornemmelse i maven og betagelsen af landskabet og byen under dig. Alt kan virke helt anderledes, nyt og spændende, når blot man ændrer perspektivet.

 

Det er min erfaring, at det er den samme følelse der opstår, når dronen kommer i luften. En bygning er ikke blot en bygning længere, men pludselig et majestætisk monument, der tårner op blandt sine omgivelser. En kedelig motorvej forvandler sig til en travl karavane af små biler, der tøffer afsted mellem marker og skove. Men hvad har alt det her med din virksomhed at gøre?

Hvad koster dronevideo?

Ønsker du én lang video med flere forskellige droneklip eller få droneklip, der skal bruges i en længere video. Det kan også være, du gerne vil have droneklip kombineret med noget helt tredje?

Hvornår skal du vælge dronevideo?

Som certificeret dronefører har jeg arbejdet med at skyde video fra luften længe. Og det er meget tydeligt for mig, hvor meget mere wauw-effekt det skaber hos kunder, når du bruger det rigtig i din markedsføring. Du er nemlig i stand til at give hele din målgruppe et anderledes perspektiv på dine projekter, de events, du måske afholder og hvem DU er som virksomhed.


Som du nok allerede fornemmer, er der mange situationer, hvor dronevideo ville være oplagt. Dette kan være alt fra:


Byggeprojekter
Salg af hus eller ejendom
Firmaarrangementer
Og hvad ellers dine behov og ideer kan være!

 

Dronens unikke perspektiv skaber overraskelse hos dine kunder, og er med til at tryllebinde deres opmærksomhed – for hvad sker der mon næst? Det skaber en hel særlig vinkel på netop din fortælling, der blandt andet kan omhandle din passion for byggeri. Her giver jeg seerne et ordentlig sug i maven, mens dronen zoomer ud fra dit seneste projekt, og viser resultatet i naturskønne omgivelser, mens du fortæller.

Måske vil du gerne vise hvem alle dine skønne medarbejdere er, og hvor godt og hyggeligt et sammenhold I har ved at sende dronen til vejrs til havefesten, sådan at alle kan blive vist frem? Lige meget hvad du ønsker at vise fra en anden vinkel, kan jeg hjælpe med. Disse er blot få eksempler på anderledes storytelling, der skaber blikfang og fastholder dine kunders opmærksomhed.

Jeg garanterer video i topklasse

Opgaven lyder måske enkelt.. Send dronen i vejret, tryk optag og violá! Men det kræver faktisk en hel del snilde og teknisk viden ikke kun at flyve en drone (sikkert!) rundt, men også for at få de helt rigtige skud i kassen. Heldigvis er dette det mindste, du skal bekymre dig om, når jeg er på arbejde. Jeg er nemlig certificeret dronefotograf, og har efterhånden en del års erfaring, når det kommer til styre sådan en!

 

Samtidig vil dette også sige, at jeg har været gennem prøver, og kender love, regler og retningslinjer for hvad vi må, og ikke må med dronen. Med andre ord til dette sige, at jeg ved præcis, hvad jeg laver, og hvordan man får de helt rigtige optagelser i hus. Jeg optager altid videomaterialet i høj kvalitet, og sørger for at backe dataene op både under og efter, at det bliver behandlet og sammenklippet i det professionelle redigeringsprogram DaVinci Resolve.

 

Du kan altid regne med, at jeg møder op i godt humør og er forberedt, både når det kommer til udstyr, rådgivning og vejrforholdende (står det ned eller blæser det for meget, så dur en flyvetur ikke).