DRONEBILLEDER 

Med dronebilleder kan du give dine billeder et nyt perspektiv. Flyvning med droner åbner op for rigtig mange muligheder i erhverslivet. Skal din ejendom sælges? Præsenter din ejendom bedst muligt. Gør det spændende for beskueren  og inddrag droneoptagelser. Videoer og billeder taget med drone vækker opsigt. Implementer disse i din næste reklamebilleder eller hvis du ønsker at dokumentere et event.  Skal du bruge et større gruppebillede af en af dine afdelinger eller hele arbejdspladsen? Også her kan dronen være behjælpelig. Jeg varetager alle opgaver- store som små og du er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

KONTAKT

Om du har spørgsmål eller kunne tænkte dig en uforpligtende snak, er du  altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vender hurtigst muligt tilbage, hvis du blot udfylder nedestående kontaktformular.

Ingen opgaver er for store eller små! 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

HVEM BRUGRER DRONEBILLEDER? 

Dronebilleder er for alle. Et luftbillede giver nemlig et helt unikt perspektiv og anerledes pift. Er du ejendomsmægler eller arkitekt bliver glæden og stoltheden på ingen måde mindre af, at visualisere bygningsværkerne med dronebilleder. Skal din virksomhed have taget større gruppebilleder? Også her er dronebilleder yderst brugbare. Kameraet flyver stille og roligt rundt i luften og fanger det hele på en gang. Skal dit event foreviges og derefter bruges til markedsføring? Med fede og anerledes billeder vil du uden tvivl kunne differentierer dig og skabe opmærksomhed på din virksomhed. Mine arbejdstider er yderst fleksible og jeg kan derfor oftest rykke hurtigt ud. 

Har du spørgsmål, tanker eller ideer til dit næste fotoprojekt? Kontakt mig til en uforpligtende samtale. Vi finder sammen en løsning, der passer til lige netop dig og dine behov.  

DRONEBILLEDER I HØJ KVALITET

Jeg er cerfitificeret dronepilot og har mange års erfaring som fotograf. Derfor er der garanti på, at alle gældende regler og retningslinjer er sikkerhedsmæssigt korrekt overholdt. Jeg operer altid med 100% professionelt udstyr. Du er derfor altid sikret billeder af allerhøjeste kvalitet. Jeg udfører altid en grundig gennemgang og test at mit udstyr inden jeg påbegynder flyvningen. Jeg kontrollerer forholdene på stedet, herunder vejrudsigten, for at sikre en tryg flyvning.  Når billederne er skudt, får de en retouch. Dine billeder bliver altså redigeret og optimeret, så du får det absolut bedste resultat leveret. Smukke naturbilleder taget med drone vil til hver en tid bidrage til exceptionel æstetik. Et godt dronebillede tager beskueren med op i højderne og giver et sug i maven. Det vil give din virksomheds budskaber perspektiv og vingefang. Dronebilleder i kombination med typiske reklame billeder kan være den helt rette løsning for dig. 

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge