fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Business fotograf - erfaren og skarp business fotograf

Søger du en professionel, nærværende og skarp erhvervsfotograf i Aalborg og omegn til at varetage fotoopgaver i din virksomhed? Og ønsker du hverken at gå på kompromis med den tårnhøje kvalitet eller den optimale kundeservice? I så fald er løsningen ikke langt væk. 

 

Som erfaren erhvervs- og businessfotograf i Aalborg og resten af Nordjylland kan jeg tilbyde dig personlig og faglig service med garanti for ultraskarpe erhvervsbilleder, der kan styrke din virksomheds brand og bidrage til salg af dine produkter eller ydelser. Min store viden inden for feltet kombineret med mit altid opdaterede og teknisk avancerede fotoudstyr sætter mig i stand til at kunne producere værdiskabende billeder, der viser de bedste sider af din virksomhed og tiltrækker potentielle kunder.

 

 

Med tillid, nærvær og faglig stolthed som afsæt for mit arbejde imødekommer jeg alle dine behov og ønsker, og du modtager altid skræddersyet og personlig service – med et tilfredsstillende slutresultat hver gang. Kontakt mig allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe unikke erhvervsfotos, der fortæller netop din virksomheds historie og budskaber.

Brug portrætter og produkter som branding- og salgsværktøj

At være erhvervsfotograf i Aalborg betyder for mig ikke kun, at jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at tage gode billeder til internt brug. Det betyder også, at jeg bidrager til at opbygge virksomhedernes visuelle identitet, image og ansigt udadtil. Jeg er specialiseret i at kunne tage knivskarpe erhvervsbilleder, der formidler den enkelte virksomheds historie som samlet organisation såvel som på individplan.

 

I mine erhvervsportrætter skinner engagement, inspiration, kreativitet og entusiasme tydeligt igennem. Jeg tager nærværende billeder af dig og dine ansatte eller businessbilleder af din virksomhed, så det hele får ét klart udtryk, og så der skabes en sammenhængende, rød tråd – på tværs af billederne. På den måde vil dine kunder aldrig være i tvivl om, hvad dine medarbejdere beskæftiger sig med til dagligt, og endnu vigtigere: at de brænder for deres arbejde. Jeg kan indfange de rigtige sider af den enkelte og fortælle hans eller hendes historie på en visuelt fængende, retvisende og attraktiv måde.

 

I mine produktbilleder sørger jeg altid for, at kameraet fremviser dine produkter i det mest salgsfremmende lys. Uanset hvorvidt der er tale om gode kvalitetsvine eller store maskiner, får jeg dem til at fremstå elegante og interessevækkende, så de sælger sig selv bedst muligt.

Erfaren businessfotograf – med øje for stemningsskabende erhvervsbilleder

I mit arbejde som businessfotograf har jeg efterhånden opbygget en bred kundeportefølje, der spænder lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed til den mellemstore virksomhed med flere afdelinger og mange ansatte. Jeg møder jer direkte i jeres eget dagligdagsmiljø og rådgiver om, hvordan vi får valgt og skabt lige netop de businessbilleder, der tjener jeres virksomhed bedst. Alternativt kan billederne også blive skudt i mit professionelle studie centralt i Aalborg.

Står du i den situation, at du skal bruge en businessfotograf i Aalborg, der kan tage effektfulde miljøbilleder af din virksomheds lokaler, produktion eller aktiviteter, kan jeg også være behjælpelig. Jeg har øje for de stemningsskabende momenter og de små detaljer i billedet, der lige netop gør forskellen. Jeg kan tilbyde jer professionelle billeder i stærke farver og høj kvalitet, så din virksomhed skiller sig positivt ud blandt konkurrenter og bliver attraktiv i kundernes øjne.

Kort sagt: Med mig som din personlige businessfotograf er du sikret erhvervsbilleder, der kan styrke din virksomhedsprofil, og som frit kan bruges på alle virksomhedens platforme efter ønske.

Og skulle I have brug for et større gruppebillede af en af virksomhedens afdelinger eller et overbliksbillede af hele arbejdspladsen, kan jeg også tilbyde jer dronebilleder. På den måde kan I få et skarpt luftbillede, der får det hele med, og som skaber et anderledes og unikt perspektiv på virksomheden.

Få en professionel erhvervsfotograf på fast aftale

Som virksomhed er det alfa og omega hele tiden at sikre sig et godt, skarpt og tiltrækkende ansigt udadtil. Man skal ideelt set kunne bevise, at man er med på noderne, up-to-date og i konstant udvikling. Netop derfor er det altafgørende, at du sørger for, at dine erhvervsbilleder løbende bliver opdaterede, så de harmonerer med din virksomheds aktuelle ståsted og ikke mindst følger med tidens trends.

 

Netop derfor tilbyder jeg som en af ganske få i Danmark, at du kan få fotografering på abonnement. Det betyder, at jeg som erhvervsfotograf og businessfotograf efter aftale med jer kommer forbi med jævne mellemrum og tager erhvervsbilleder til jeres virksomhed. Jeg skræddersyr løsningen og forløbet nøjagtig efter jeres ønsker og behov, hvilket giver jer frihed til selv at bestemme tidsintervallerne mellem fotograferingerne, samt hvilke typer billeder I gerne vil have taget.

 

I betaler et fast beløb på månedsbasis, og så kører det ellers ganske automatisk. På den måde skal I ikke bekymre jer for, at I glemmer at få opdateret jeres hjemmeside, sociale medier eller andre platforme med spritnye og friske billeder, der emmer af en virksomhed i fremdrift og udvikling.