Arkitekturbilleder, der rammer din målgruppe lige i hjertekulen

Har du et projekt, du gerne vil have til at fremstå fra sin bedste side? Eller trænger hjemmesiden til nye, flotte arkitekturbilleder, der kan vise, præcis hvad du og dit firma kan?

Når jeg laver arkitekturbilleder, gør jeg det med fokus på at indfange den stemning, arkitekturens linjer og design skaber – for det giver billeder, du næsten ikke kan lade være med at gå på opdagelse i.

Vis, hvad du kan med bjergtagende arkitekturbilleder

Du kender det sikkert selv. Du er på ferie med familien, og på en af jeres aftenture er der en betagende bygning, der fanger din opmærksomhed. Så du hiver telefonen frem og tager et billede. Men… Når du kommer hjem, er du mildest talt undervældet over resultatet.

For selvom man måske ikke skulle tro det, kræver et godt arkitekturbillede en del – særligt, hvis du vil bruge dem til markedsføring, på din hjemmeside eller som  reklamebilleder

Giv dine kunder det, der får dem op ad stolen

Du har sikkert allerede en rigtig god idé om, hvad der virker for dine kunder – den eneste ekspert i din forretningen er (heldigvis) dig selv. Men det betyder ikke, at der er nogen skam i at tage imod al den hjælp, man kan få. 

Og det er her, jeg kommer ind i billedet. 

Ved du ikke helt, hvad det er, du gerne vil have lavet? Du kan godt slå koldt vand i blodet. Jeg har taget rigtig mange arkitekturbilleder for alt fra ingeniører til boligmagasiner. Det betyder, at du ikke bare får en fotograf i mig – du får også en erfaren sparringspartner. 

Arkitekturbilleder, der er helt magnetiske for dine kunder

Vælger du mig til opgaven, får du det, der hedder kundemagnetisk fotografering. Og det gør du, fordi jeg er certificeret i emotionelle kundetyper. 

Det betyder, at jeg kan hjælpe dig med at skyde billeder, der fanger præcis de kunder, du drømmer om. 

Når du får lavet arkitekturbilleder hos mig, kan du forvente:

 • En sparringspartner, der guider dig i den rigtige retning

Ingen er en ø – og du behøver ikke at føle dig som Palle alene i verden, hvis du er i tvivl om, hvilken type arkitekturbilleder du egentlig har brug for. 

Så hvis du tænker: “Jeg ved, ikke hvad skal have lavet – jeg ved bare, jeg skal have taget nye billeder”, kan du tage det helt roligt. Jeg skal nok sørge for, at vi kommer i den helt rigtige retning. 

 • En fotograf, der brænder for det – og som giver sig tid til opgaven 

Jeg forhaster mig ikke igennem noget. I stedet bruger jeg præcis den tid, en opgave kræver. 

Det er kun fair over for dig – og på den måde får vi et resultat, vi begge kan være stolte af og tilfredse med. 

 • En tryg oplevelse, hvor jeg tager teten

Det er mig, der er eksperten – og det skal du kunne mærke. Jeg gør mit absolut bedste for at skabe et trygt rum, hvor der er plads til feedback og forventningsafstemning.

Det er vigtigt for mig, at du føler, der er styr på det, så du ikke skal bruge krudt på at bekymre dig. Din tid er vigtig – og det respekterer jeg. 

 • Respekt som grundpille i alt mit arbejde

For mig er respekt et nøgleord. Jeg har respekt for kunsten, din tid, dine ønsker, arkitekturen og for dig.

Ja, du fornemmer nok, hvorfor respekt er et gennemgående tema for mig. 

 • En fotograf, der ved, at din opgave er unik

Ingen opgaver er ens. For selvom motivet måske minder om hinanden, er formål, målgruppe eller ønsker for udtryk sjældent det samme.

Derfor går jeg til din opgave med åbent sind – så er der plads til at slippe fantasien løs. Det er sådan, vi får de absolut bedste resultater. 

 • At der er styr på alle processer 

For at få det helt rette frem i dine billeder, skal der planlægning og dybdegående briefing til. Og lad mig bare være ærlig: Jeg går grundigt til værks. 

Både før, under og efter et shoot er grundighed essentielt. Det er min måde at sikre dig de bedste resultater. 

 

Selvom planlægning er vigtigt for både din oplevelse og resultatet, er fotografi stadigvæk en kunst. 

Der skal være plads til det uventede, de pludselige indskydelser og alt det, der ellers kan opstå i nuet – ellers risikerer vi bare at gå glip af fantastiske muligheder. 

Derfor har jeg, hvad jeg selv kalder, en særligt veludviklet mavefornemmelse, der kombineret med en hel del års erfaring er med til at sikre dynamiske arkitekturbilleder, der lader bygninger og interiør komme til deres ret.

Hvilken type arkitekturbilleder har du brug for?

Der findes flere forskellige slags arkitekturbilleder. Og selvom der ikke findes to, der er ens, er der alligevel fællestræk. 

Så hvilke arkitekturbilleder er det lige, du har brug for?

For det første er det forskelligt, hvad behovet er. Skal du bruge billeder af arkitektur til reklamebilleder? Eller skal stemningsbilleder kombineres med markedsføring, er det måske også relevant med produktbilleder?

I tvivl? Bare rolig – det er min opgave at hjælpe dig 

Jeg har flere år i branchen, end min alder har lyst til at røbe… Men det betyder til gengæld, at jeg har en hel del erfaring med i rygsækken. Så hvis du har brug for sparring eller rådgivning om netop dit projekt, hjælper jeg dig hellere end gerne. 

På den måde kan vi slå vores kompetencer sammen, så du kan få præcis dét, du har brug for.

Som udgangspunkt inddeler jeg arkitekturbilleder i 2 kategorier:

 • Eksteriørbilleder

 • Interiørbilleder

Eksteriørbilleder, der fremhæver arkitektens tanker og visioner

Eksteriørbilleder laver jeg ofte til:

 • Ejendomsmæglere (ejedomsfotografering/mæglerfotografering)

 • Arkitekter

 • Ingeniører

 • Bygningskonstruktører

 • Tømrer

 • Restauranter

Når arkitekturen skal fanges udefra, handler det for mig om at fange de linjer, former og strukturer, som bygningen byder på. Men det er ikke det eneste. For det er mindst lige så vigtigt at fremhæve de tanker, visioner og ambitioner, arkitekten har haft. 

For én ting er, at du med det blotte øje kan se, at her er der en flot bygning – noget helt andet er at få dén skønhed og de linjer til at træde i karakter på et billede. 

Alt det behøver du heldigvis ikke at tænke over med mig på opgaven. Jeg koncentrerer mig om mit arbejde, så du kan koncentrere dig om det, du er god til. 

Interiørbilleder, du har lyst til at gå på opdagelse i

Interiørbilleder laver jeg ofte til:

 • Møbelproducenter

 • Boligmagasiner

 • Designere

 • Museer

 • Kunstnere

 • Butikker og webshops, der sælger interiør

Når jeg tager billeder af interiør, er mit mål altid at få stemningen fremhævet så meget, at man kan mærke den helt ude på den anden side af skærmen. 

Alle detaljer skal gå op i en højere enhed – lige fra keramik og bestik til kunst og design. Men det er ikke det eneste, jeg har øje for. Et smukt og stemningsfuldt billede kræver sans for alle detaljer. Også vinkler, linjer og rum. 

Fordi interiørbilleder som regel har til formål at skabe stemning og være æstetisk indbydende, kan det være en god idé at gøre det i din butik, dine lokaler eller hvor du ellers har i tankerne. Det er dit rum, og det er det, dine kunder kender. 

Har du brug for supplerende interiørbilleder, eller vil du også have taget produktbilleder? Så kan jeg gøre det i mit fotostudie, som ligger på Strandvegen i Aalborg.

Den beslutning behøver du dog ikke at være alene om. I stedet kommer jeg til at fungere som din sparringspartner, så vi er sammen om at få det absolut bedste frem i dine produkter. 

Det handler om at finde frem til det, der gør rum og bygninger unikke

Alle bygninger og projekter har noget helt unikt at byde på – det handler bare om at finde det. Og det er her, jeg kommer ind i billedet. Det er nemlig min opgave at finde ind til det, der gør arkitekturen levende og forevige det på inspirerende billeder. 

Jeg har selvfølgelig mine præferencer, når det kommer til arkitekturbilleder. Men hvordan det endelige resultat bliver, er noget, vi finder ud af sammen. 

Ikke to projekter er ens, og derfor prøver jeg ikke at putte dit projekt ned i en kasse eller fast rutine. 

Men – jeg vil altid slå et slag for, at budskabet skal være tydeligt. For selv i et arkitekturbillede er der en fortælling, der skal formidles. 

Når jeg tager arkitekturbilleder, fokuserer jeg på:

 • Minimalisme

 • Renhed

 • Visuel ro

Det er min erfaring, at den kombination får dit budskab til at skinne klart og tydeligt igennem. 

Er du helt på bar bund, eller har du en klar vision for det endelige resultat? 

Jeg vil elske at hjælpe dig i mål med begge dele. 

Om du har brug for sparring eller en erfaren fotograf, der kan føre dine drømme om arkitekturbilleder ud i livet, er ét fedt for mig. Vi starter lige præcis der, hvor du er – resten skal vi nok finde ud af. 

Skal dine billeder være noget særligt? Så lad os se det hele lidt fra oven

Et godt arkitekturbillede er et, hvor man kan beundre linjer og form. 

Det er et billede, man har lyst til at udforske og gå på opdagelse i. Så hvorfor ikke tage det sidste skridt og supplere dine billeder med indbydende dronebilleder, hvor dine modtagere kan se det hele lidt fra oven?

3 grunde til, at dronebilleder er et oplagt valg til arkitekturbilleder:

 • På et dronebillede kan vi komme så meget på afstand, at vi kan få det hele med. Det giver billedet og arkitekturen en fantastisk dybde og detaljegrad, som man næsten kan fare helt vild i. 

 • Du får den der wow!-effekt. Du vil gerne gange dine modtageres opmærksomhed – og her er imponerende dronebilleder oplagte. Her får du nemlig virkelig wow!-effekt. 

 • Du ser det hele fra et nyt perspektiv. Når vi ser det hele fra oven eller et andet perspektiv, end vi plejer, bliver det hurtigt mere interessant. Og det vækker nysgerrigheden.

Skal vi skyde lækre med drone, der giver dine billeder dét ekstra? Jeg er autoriseret dronepilot, og jeg hjælper dig gerne med hele paletten.

Få lavet professionelle arkitekturbilleder, der vælter din modtager omkuld 

Skal vi lave autentiske arkitekturbilleder, der blæser din målgruppe godt og grundigt bagover? 

Jeg har altid tid til at tage en snak med dig – det er selvfølgelig helt uforpligtende. Så kan vi blive lidt klogere på hinanden og snakke os varme på, hvad det er, jeg kan hjælpe dig med. 

Du fanger mig på 21430311 inden for mine åbningstider, og ellers ligger du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg kan. Du skal også være velkommen til at sende en e-mail i min retning på mail@johnykristensen.dk.

Skal vi se, om vi er et match? 

Skal vi slå pjalterne sammen eller vende jeres muligheder over en kop varm kaffe? Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om jeres virksomhed, og hvordan I kan løfte jeres potentiale til nye højder gennem stærk, visuel storytelling.

Fyr en besked i min retning i kontaktfeltet eller fang mig direkte på 31354556.

Kontakt mig her

Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere eller bare sludre? Hold dig endelig ikke tilbage – smid en besked min retning.

Ps. Jeg er ofte på farten, så hvis jeg ikke tager telefonen, smider du bare en besked – så vender jeg tilbage til dig så snart, jeg kan.

 

3 + 7 =