Arkitekturbilleder 

I mine arkitekturbilleder indfanger jeg arkitekturens linjer og design. Jeg skaber altid rum og lys i mine billeder. Derfor er minimalisme, renhed og visuel ro altid at finde i mine arkitekturbilleder. På den måde er billedets budskab altid klart og tydeligt.  Som erfarende fotograf indkapsler jeg et nysgerrigt blik på arkitektur i mine billeder. Jeg sætter mig altid grundigt ind i din virksomheds brandidentitet før jeg går i gang med den opgave, der mig stilles. Derfor får du målrettede billeder, der passer til det formål, de skal bruges til.  Jeg mener, at arkitektur er vigtig for os alle sammen, hvorfor jeg nyder at fotograferer den. Har du spørgsmål eller tanker omkring dit fotoprojekt af arkitektur? Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende snak. Jeg varetager alle opgaver- store som små. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

KONTAKT

Om du har spørgsmål eller kunne tænkte dig en uforpligtende snak, er du  altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vender hurtigst muligt tilbage, hvis du blot udfylder nedestående kontaktformular.

Ingen opgaver er for store eller små! 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

EKSTERIØR – ARKITETURBILLEDER

Når jeg tager arkitekturbilleder, skal alle elementer spille sammen. Bygningen skal affotograferes med det helt rette udtryk. Arkitektens tanker og ideer skal ligeledes fremhæves i billedet. Velkomponerede arkitekturbilleder får dit projekt til at fremstå på bedst mulig vis. Om billede skal tages fra jorden eller i luften med drone, kan jeg hjælpe. De vil udstråle professionalisme og vække nysgerrighed hos beskueren. For at opnå det, er planlægning og dybdegående briefing et must. Derfor er jeg altid grundig før, under og efter et shoot. Jeg sætter mig ind i din virksomheds DNA og hvad billederne skal bruges til. Jeg har mange års erfaring og er derfor god til at følge min mavefornemmelse når jeg står på opgaven. Jeg ved hvad der skal til for at gøre dine arkitekturbilleder dynamiske.

Har du brug for reklamebilleder? Med mine stemningsbilleder fra din virksomhed har du uendelige muligheder når det kommer til markedsføring. Jeg tilbyder også produktbilleder

INTERIØR – ARKITEKTURBILLEDER

Når jeg fotograferer interiør tager jeg typisk billeder af alt fra keramik til kunst og design. Her bruger jeg mine erfaringer fra mine arkitekturbilleder. Alle detaljer, herunder injer, vinkler og rum skal gå op i en højere enhed. Og det gør de altid. 

Jeg kan tage billeder hvorend du ønsker. Jeg du har en god ide til en lokation til dit interiør imødekommer jeg gerne dette. Det kan være en god ide, at fotografere dit interiør i din forretning, så det virker velkendt for dine kunder. Jeg tager også gerne billederne i mit fotostudie på Strandvejen i Aalborg C. Her kan du medbringe diverse props eller andet. Kun fantasien sætter grænser. Jeg kommer til at fungere som din sparringspartner så vi sammen får det absolut bedste frem i dine produkter. Min sans for detaljer og viden indenfor kundemagnetisk fotografering sikrer, at arkitekturbillederne understreger den sammenhæng de skal indgå i.