fbpx

Fotograf Johny Kristensen

Arkitekturbilleder

Har du et projekt, du gerne vil have til at fremstå fra sin bedste side?

Eller trænger hjemmesiden til nye, flotte arkitekturbilleder, der kan vise, præcis hvad du og dit firma kan?

Vis, hvad du kan med bjergtagende arkitekturbilleder

Du kender det sikkert selv. Du er på ferie med familien, og på en af jeres aftenture er der en betagende bygning, der fanger din opmærksomhed. Så du hiver telefonen frem og tager et billede. Men… Når du kommer hjem, er du mildest talt undervældet over resultatet.

 

For selvom man måske ikke skulle tro det, kræver et godt arkitekturbillede en del – særligt, hvis du vil bruge dem til markedsføring, på din hjemmeside eller som reklamebilleder.

Giv dine kunder det, der får dem op ad stolen

Du har sikkert allerede en rigtig god idé om, hvad der virker for dine kunder – den eneste ekspert i din forretningen er (heldigvis) dig selv. Men det betyder ikke, at der er nogen skam i at tage imod al den hjælp, man kan få.

 

Og det er her, jeg kommer ind i billedet.

 

Ved du ikke helt, hvad det er, du gerne vil have lavet? Du kan godt slå koldt vand i blodet. Jeg har taget rigtig mange arkitekturbilleder for alt fra ingeniører til boligmagasiner. Det betyder, at du ikke bare får en fotograf i mig – du får også en erfaren sparringspartner.

Arkitekturbilleder,
der er helt magnetiske for dine kunder

Når du får lavet arkitekturbilleder hos mig,
kan du forvente:

En sparringspartner

Hvis du tænker: “Jeg ved, ikke hvad skal have lavet – jeg ved bare, jeg skal have taget nye billeder”, kan du tage det helt roligt. Jeg skal nok sørge for, at vi kommer i den helt rigtige retning.

En fotograf, der brænder for det

Jeg forhaster mig ikke igennem noget. I stedet bruger jeg præcis den tid, en opgave kræver.

Det er kun fair over for dig – og på den måde får vi et resultat, vi begge kan være stolte af og tilfredse med.

Respekt som grundpille

For mig er respekt et nøgleord. Jeg har respekt for kunsten, din tid, dine ønsker, arkitekturen og for dig. Ja, du fornemmer nok, hvorfor respekt er et gennemgående tema for mig.

En tryg oplevelse

Det er mig, der er eksperten – og det skal du kunne mærke. Jeg gør mit absolut bedste for at skabe et trygt rum, hvor der er plads til feedback og forventningsafstemning.

 

At der er styr på alle processer

For at få det helt rette frem i dine billeder, skal der planlægning og dybdegående briefing til. Og lad mig bare være ærlig: Jeg går grundigt til værks.

Både før, under og efter et shoot er grundighed essentielt. 

Som udgangspunkt inddeler jeg arkitekturbilleder
i 2 kategorier:

1. Eksteriørbilleder

Eksteriørbilleder laver jeg ofte til:

2. Interiørbilleder

Interiørbilleder laver jeg ofte til:

Eksteriørbilleder

Når arkitekturen skal fanges udefra, handler det for mig om at fange de linjer, former og strukturer, som bygningen byder på. Men det er ikke det eneste. For det er mindst lige så vigtigt at fremhæve de tanker, visioner og ambitioner, arkitekten har haft.

 

For én ting er, at du med det blotte øje kan se, at her er der en flot bygning – noget helt andet er at få dén skønhed og de linjer til at træde i karakter på et billede.

 

Alt det behøver du heldigvis ikke at tænke over med mig på opgaven. Jeg koncentrerer mig om mit arbejde, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Interiørbilleder

Når jeg tager billeder af interiør, er mit mål altid at få stemningen fremhævet så meget, at man kan mærke den helt ude på den anden side af skærmen.

Alle detaljer skal gå op i en højere enhed – lige fra keramik og bestik til kunst og design. Men det er ikke det eneste, jeg har øje for. Et smukt og stemningsfuldt billede kræver sans for alle detaljer. Også vinkler, linjer og rum. Fordi interiørbilleder som regel har til formål at skabe stemning og være æstetisk indbydende, kan det være en god idé at gøre det i din butik, dine lokaler eller hvor du ellers har i tankerne. Det er dit rum, og det er det, dine kunder kender. 

 

Har du brug for supplerende interiørbilleder, eller vil du også have taget produktbilleder? Så kan jeg gøre det i mit fotostudie, som ligger i Fyensgade i Aalborg.

Du har sikkert allerede en rigtig god idé om, hvad der virker for dine kunder – den eneste ekspert i din forretningen er (heldigvis) dig selv. Men det betyder ikke, at der er nogen skam i at tage imod al den hjælp, man kan få. Og det er her, jeg kommer ind i billedet.

 

Ved du ikke helt, hvad det er, du gerne vil have lavet? Du kan godt slå koldt vand i blodet. Jeg har taget rigtig mange arkitekturbilleder for alt fra ingeniører til boligmagasiner. Det betyder, at du ikke bare får en fotograf i mig – du får også en erfaren sparringspartner.

Det handler om at finde frem til det, der gør rum og bygninger unikke

Alle bygninger og projekter har noget helt unikt at byde på – det handler bare om at finde det. Og det er her, jeg kommer ind i billedet. Det er nemlig min opgave at finde ind til det, der gør arkitekturen levende og forevige det på inspirerende billeder.

 

Jeg har selvfølgelig mine præferencer, når det kommer til arkitekturbilleder. Men hvordan det endelige resultat bliver, er noget, vi finder ud af sammen.

Ikke to projekter er ens, og derfor prøver jeg ikke at putte dit projekt ned i en kasse eller fast rutine.

 

Men – jeg vil altid slå et slag for, at budskabet skal være tydeligt. For selv i et arkitekturbillede er der en fortælling, der skal formidles.

 

Når jeg tager arkitekturbilleder, fokuserer jeg på:

  • Minimalisme
  • Renhed
  • Visuel ro

Det er min erfaring, at den kombination får dit budskab til at skinne klart og tydeligt igennem.

3 grunde til, at dronebilleder
er et oplagt valg
til arkitekturbilleder:

1. På et dronebillede kan vi komme så meget på afstand, at vi kan få det hele med. Det giver billedet og arkitekturen en fantastisk dybde og detaljegrad, som man næsten kan fare helt vild i.

 

2. Du får den der wow!-effekt. Du vil gerne gange dine modtageres opmærksomhed – og her er imponerende dronebilleder oplagte. Her får du nemlig virkelig wow!-effekt.

 

3. Du ser det hele fra et nyt perspektiv. Når vi ser det hele fra oven eller et andet perspektiv, end vi plejer, bliver det hurtigt mere interessant. Og det vækker nysgerrigheden.

 

Skal vi skyde lækre billeder med drone, der giver dine billeder dét ekstra? Jeg er autoriseret dronepilot, og jeg hjælper dig gerne med hele paletten.